Camıcıssıma Non-Iron Serisi İle Kırışmayan Şıklık

Camıcıssıma Non-Iron Serisi İle Kırışmayan Şıklık

Bu haber 13727 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Camicissima, ütü gerektirmeyen ve gün boyu formunu koruyan Non-Iron serisi ile sınırsız stilin sırrını ortaya koyuyor. %100 pamuk içeriği ile konfordan ödün vermeyen ve ütü gerektirmeyen yapısıyla Non-Iron, yoğun günlere ve çalışma temposuna ayak uyduruyor. Kırışmayan kumaşın özenli tasarımla birleştiği Non-Iron gömlekler ile ne yoğun toplantılar ne de trafikte geçirilen uzun saatler Camicissima erkeğinin stilini bozamıyor. Gün boyu sabahın ilk saatlerinde yeni giyilmiş kadar düzgün duran ve ütü gerektirmeyen koleksiyon ile şehir yaşamı ve seyahatlerde tarz garantisi Camicissima tarafından sağlanıyor.

 

Çamaşır makinesinde yıkanabilen ve sonrasında ütü gerektirmeyen Non-Iron gömlekler, giyiminde kaliteyi merkeze konumlandıran erkeklere eşsiz bir konfor ve stil deneyimi sunuyor. Her vücut tipine uygun bir şekilde kişiselleştirebilme imkanı ve gömlek beden ölçüm hizmeti ile özel dikime ihtiyaç duymayan Camicissima gömlekleri mağazalarında hayatın her alanında stil ve konfor hedefleyen erkek moda severlerin beğenisine sunuluyor.

 

Camicissima Hakkında:

 

1931 yılında bir gömlek atölyesi olarak doğan Camicissima, günümüzde 18 ülkede 315 mağazası ile hizmet vermektedir. Gömleği erkek giyiminde kaliteyi merkezine konumlandıran marka, pantolon, triko ve erkek giyim aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Tasarım ve kalıpları ile her zevk ve bedenden erkek için çabasız şıklığın anahtarını sunan Camicissima ,  dünya çapında erkek giyiminde yüksek kalitede ulaşılabilir stilin anahtarını sunmaktadır.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ