Çikolata Dünyasının Dağınık Çocuğu Eti Canga  Şimdi de Ambalajını “Dağıttı”!

Çikolata Dünyasının Dağınık Çocuğu Eti Canga Şimdi de Ambalajını “Dağıttı”!

Bu haber 14332 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dağınık Eti Canga, reklam filminde harfleri de dağıtıyor!

 

Reklam filmlerinde hikâyeleri ve görselliğiyle dağıtmayı seven gençleri kucaklayan ve dağınıklığı “goril” imgesiyle metaforlaştıran Eti Canga, yeni dağınık ambalajlarını yine eğlenceli bir dille anlatıyor. Eti Canga’nın yeni reklam filminde kahramanımız bu defa harfleri darmadağın edilmiş kelimelerle konuştuğu halde ne dediğinin anlaşıldığını kanıtlıyor ve mutlu dağınıklığını bu yolla savunuyor.

 

Nörobilimcilerin yaptığı araştırmaya göre, kelimelerde ilk ve son harfin belirleyici olduğu ve harflerin yeri değişse bile beynimizin aslında kelimeleri bir bütün olarak algıladığını ortaya koyuyor. Bu olgudan yola çıkarak reklam filmindeki kahramanımızın, harfleri tümüyle karıştırılmış kelimelerle konuşmasına rağmen ne dediği anlaşılabiliyor! Böylece Eti Canga gençleri dağıtmaya bir kez daha, ama bu sefer çok ilginç bir yolla davet ediyor. Reklam filmi aynı zamanda gençleri, kısa bir süre için sınırlı sayıda üretilen birbirinden farklı 10 dağınık ambalajlı Eti Canga ile buluşturuyor! 

 

Ürün Hakkında: 

 

2011 yılında tüketiciyle tanıştırılan Eti Canga dağınık formu ile rekabette alışılagelmiş ürünlerden farklılaşmış, bu ürün özelliğini iletişim stratejisine de taşımış ve reklam filmiyle dağınık olmaktan mutlu, kendi ortamlarını dağınık seven gençlerin çok da sevimli olabileceklerini göstermişti. Bu yenilikçi yaklaşım, gençlerin dağınıklık esnasındaki ruh halini en iyi yansıtan “Goril” görseliyle metaforlaştırılmış, fikre güç, farklılaşma ve mizah kazandırılmıştı. İlk yıllarında dağınık gencin odasını ve sosyal çevresini gösteren Eti Canga, yıllar içerisinde anneyi de hikâyesine dâhil etti. Ürünün yenilikçi tavrı bu kez ambalajların da “dağınık” tasarımına yansıdı.   


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ