Karelerine Dünyayı Sığdıran Adam

Karelerine Dünyayı Sığdıran Adam

Bu haber 29262 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Yapabildiğim tek şey fotoğrafçılık idi, çünkü onun kursuna gitmiştim. Sevgili Tanju Okan beni Ulus Gazetesi’nin fotoğraf bölümüne çırak olarak soktu” diyerek sektöre nasıl girdiğini anlatan Tamer Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde fotoğrafçılık bölümü açıldı, fotoğraf okumaya da zaten kararlı olduğum için oraya girdim. Öykümün başlangıcı böyle."

 

Bugüne kadar pek çok isimle çalıştığını da sözlerine ekleyen Yılmaz “Paris Hilton, araba yarışçısı David Coulthard, Lost dizisinin meşhur Hollywood artisti Dakota Johnson, Madrid'in antrenörü Mourinho gibi ünlü isimleri, artistleri, sanatçıları, modelleri, tasarımcıları, bakanları, başbakanları hatta cumhurbaşkanını (eski), yani birçok mesleğin tanınmış isimlerini çektim. İşçileri, fabrikatörleri, sokaktaki insanları zaten söylemiyorum, onları hep çekiyorum” dedi.

 

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in kapak yıldızı olduğu MAG Ekim sayısı, sevilen oyuncular ile yaptığı özel röportajları, birbirinden iddialı moda çekimlerinin yer aldığı sayfaları ve Fashion Week özel dosyası ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ