Bee Beauty’nin yeni saç ve cilt bakım ürünleri Gratislerde

Bee Beauty’nin yeni saç ve cilt bakım ürünleri Gratislerde

Bu haber 10751 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özellikle yaz aylarında güneş ve denizden yıpranan saçlara ve sıcak havanın etkisi ile kuruyan ciltlere uygun bakım için Gratis’in sevilen markası Bee Beauty, yeni saç ve cilt bakım ürünlerini satışa sundu. 

Cilt, vücut ve saç bakım ürünleri ile beğeni toplayan Bee Beauty, yeni saç ve cilt bakım ürünlerini satışa sundu. Bee Beauty’nin saç için gerekli bakımı sağlamaya yardımcı olan Bone Maske Serisi ve cilt bakımında ihtiyaç duyulan sertifikalı organik ürünlerden oluşan Organik Cilt Bakım Serisi, Gratis raflarındaki yerini aldı. 

Bee Beauty Organik Sertifikalı Cilt Bakım Serisi 

Organik sertifikaya sahip ve içeriğindeki gül özleriyle cildin ihtiyaç duyduğu tüm bakım ürünlerinin yer aldığı Bee Beauty Organik Cilt Bakım Serisi’nde; köpük ve likit temizleyici, tonik, beyazlatıcı krem, kaş & kirpik serumu, yüz bakım serumu, micellar makyaj temizleme suyu, gece yüz kremi, gündüz yüz kremi ve göz kremi olmak üzere 10 farklı ürün bulunuyor. 

Bee Beauty Organik Sertifikalı Cilt Bakım Serisi’nin öne çıkan ürünleri ise şu şekilde;

Seride yer alan Organik Sertifikalı Beyazlatıcı Krem; cilt üzerindeki ton farklılıklarını, içerisinde bulunan organik bitki özleriyle düzenlemeye yardımcı olurken gül özleriyle de cildin nemlenmesini sağlıyor. Bee Beauty Organik Sertifikalı Beyazlatıcı Krem, 69 TL’den satışa sunuluyor.

Serideki Organik Sertifikalı Köpük ve Likit Temizleyiciler; cilt üzerindeki toz, yağ, kir ve benzeri kalıntıları temizleyerek cilde rahatlama hissi verirken içerisinde bulunan gül özleriyle cildi nemlendirerek canlılık kazandırıyor. Bee Beauty Organik Sertifikalı Köpük Temizleyici, 48 TL’den; Organik Sertifikalı Likit Temizleyici ise 50 TL’den satışa sunuluyor.

Seride bulunan Organik Sertifikalı Cilt Toniği; günlük uygulanan bakım kreminin etkisini artırmasına yardımcı olurken içerisinde yer alan gül özleriyle cildin yağ ve kir kalıntılarından temizlenmesini sağlıyor. Cildi nemlendirerek canlılık kazandıran Bee Beauty Organik Sertifikalı Cilt Toniği, 42 TL’den satışa sunuluyor.

Bee Beauty Organik Sertifikalı Kaş & Kirpik Serumu ise, özel formülü sayesinde kaş ve kirpikleri besleyerek dolgun ve biçimli görünmelerine yardımcı oluyor. Bee Beauty Organik Sertifikalı Kaş & Kirpik Serumu 47 TL’den satışa sunuluyor.

Bee Beauty Bone Maske Serisi

Buhar terapisi ile saçların doğal yapısını koruyarak onarılmasını sağlayan Bee Beauty Bone Maske Serisi, bone şeklindeki yapısı ile hem saç telinin hem de saç derisinin sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Saçların canlı ve parlak görünmesini sağlayan Bone Maske Serisi’nde 3 farklı maske bulunuyor.  

Saç Derisi Bakımı Bone Maskesi, saçın doğal ısısıyla ısınan bone sayesinde içeriğinde bulunan biberiye ve çay ağacı gibi bitki özleriyle saça ve saç derisine işleyerek yoğun bir besleyicilik sağlıyor. Saçın güçlenmesine ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olan Saç Derisi Bakımı Bone Maskesi 22 TL’den satışa sunuluyor. 

Serideki Onarıcı Bakım Bone Maskesi, balsam formülü sayesinde saçları onarmaya yardımcı olurken Hindistan cevizi yağı, Avokado yağı ve E vitamini ile de güçlü bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor. Kuru, yıpranmış ve mat saçları kökten uca Onarıcı Bakım Bone Maskesi, 22 TL’den satışa sunuluyor. 

Saç Teli Bakımı Bone Maskesi ise, zengin içeriklere sahip bone şeklindeki yapısı ile yıpranmış ve cansız saç tellerine yoğun bir bakım sağlıyor. İçerdiği Argan yağı ve pro vitamin B5 ile de zayıf ve yıpranmış saç tellerini pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşturan Saç Teli Bakımı Bone Maskesi, 22 TL’den satışa sunuluyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ