Reşat Balık Nesilden Nesile Balıkçıkta Öncü Kuruluş.

Reşat Balık Nesilden Nesile Balıkçıkta Öncü Kuruluş.

Bu haber 16144 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Reşat Balık’ın Geçmişi 1941’li yıllara dayanıyor. Remzi Yazgüneş tarafından hayat geçirilen kuruluş 81 yıldır aynı lezzetini koruyarak balık severlere hizmet vermeye devam ediyor.

1941 senesinde büyük dede Ramazan Yazgüneş tarafından kurulan dükkânının ismi Yazgüneş Balıkçılık olarak sektöre adım atıyor. Sonrasında babasının yerini alan dede Reşat Yazgüneş tarafından ismi değiştirilerek Reşat Balık Evi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Günümüzde ise Reşat Balık Market olarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle Torik ve Palamut Lakerdası, Somon Füme, Palamut Füme, Tarama ve Çiroz özel ve efsane ürünlerden. 2020 Şubat ayından itibaren online mağazasını kurarak online satışa başlanıyor. 2020 Eylül ayından itibaren Bol Pazar şubesini hizmete geçiriyor.

Reşat Balık İstanbul ili içerisinde Avrupa yakasında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Sarıyer, Eyüp, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Zeytinburnu, Fatih, Esenler, Güngören, Bahçelievler, Bakırköy, Bağcılar; Anadolu yakasında Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Çekmeköy ve Beykoz ilçeleri için yapılan siparişleri Elden Teslimat ile koşulsuz hizmeti vermeye devam ediyor.

Reşat Balık elden teslimatlarda 250 TL üstündeki sipariş taleplerinden kargo ücreti almıyor. Siparişler hafta içi ve cumartesi aynı gün saat 12:00-21:00 saatleri arasında teslim ediliyor.

Balıklar çok taze günlük olarak satışa sunuluyor. Firmada görev yapan güler yüzlü insanların öncelikleri kalite kavramından oluşuyor. Menülerinde bulunan Lakerda, füme somon, çiroz, balık yumurtası tarama ve aynı Zaman da balık ekmek süper lezzetlerden oluşuyor.

Reşat Balık, İstanbul’un tarihi en eski balıkçılarından Küçük bir dükkânda muhteşem lezzetler. Raşit Bey adeta bir heykel gibi dükkânın başında duruyor. Eğer canınız somon füme ve taraması yemek istiyorsa en isabetli bir lezzet durağındasınız demektir. Porsiyonu oldukça büyük ve doyurucu 

Tarama, füme somon ve torik lakerda İnanılmaz lezzette sunulan menülerden. Keyif ehli ve damak zevki olan dostlara öneriliyor. Midye dolma çeşitleri, çiroz, ahtapot salatası ve akya pastırmayı gelip denemeyen yok adeta. Ayrıca, gönül rahatlığı ile internetten sipariş veriyor olabilmek, Reşat Balık'ın güvenilir ve kurumsal yapısını yansıtıyor.

Barbun balığı, Tarama, somon pastırma, lakerda, ahtapot, iyi fiyat, güler yüzlü hizmet ve muhteşem ilgi alaka, rüya gibi lezzetler ile birleşiyor. 

Reşat Balık denizden çıkarıp sunduğu özel ve lezzetli ürünlerini kendi özel dokunuşlarıyla damaklarda enfes tatlar bırakıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ