Güler Öztaşkın’ın güçlü kalemi ve usta anlatım tarzını yansıtan “Cinnet Kafesi” adlı romanı raflardaki yerini aldı.

Güler Öztaşkın’ın güçlü kalemi ve usta anlatım tarzını yansıtan “Cinnet Kafesi” adlı romanı raflardaki yerini aldı.

Bu haber 23543 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Öztaşkın, ilişkilerde yaşam dersi verecek olan bu kitabını her kesimin okuması gerektiğini vurgulayarak, amacının Kitap yazarak, ticaret yapmak olmadığını, toplumda büyük yer kaplayan bir soruna ışık tutmak olduğuna dikkat çekiyor.

“Psikolojik bozuklukların insanoğlundaki tahrifatının boyutları, şiddet eğilimli erkeklerin kadın üzerindeki hakimiyeti, gerçek dostluğun önemi Ne söyleyeyim bilemedim.

Yeni nesil yazarlar arasında okuduğum bir kitapla geldim. 

Bazı durumlarda ne kadar okumuş, kültürlü olsan da, yetersiz kalındığını, hele ki konu aşk ise acziyetin büyüklüğüne tanık oldum. İki akademisyen Nilay ve Esin, Nilayın hayatına giren Esin’in çocukluk arkadaşı, Dr. Burak.

Burağın alkol sorunu ve şiddet eğilimi yüzünden yok olan hayatlar. Acıların ortasında birbirine kol kanat geren iki kadın.” 

Son yılların başarılı yazarlarından olan Güler Öztaşkın’ın yayınladığı “Cinnet Kafesi” adlı kitabında okur severler duygudan duyguya geçiyor. Olayları gökkuşağı renklerinde yorumluyor ve her bir bölümünde kendilerinden bir parça buluyorlar. 

Toplumun en büyük yarası olan kadına fiziksel ve psikolojik şiddetin, kadınlar üzerindeki en ağır duygularını hissettiriyor. Güler Öztaşkın farklı bir anlatım tarzı ile Türkiye’nin bazı illerinde okurlarını gezdiriyor, yöresel alışkanlıkları ve ortamları kitabının kahramanlarıyla birlikte yaşatıyor.

Güler Öztaşkın Kimdir?

Güler Öztaşkın Kayseri’de dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Biyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Üç kız çocuğu bir annedir. Öztaşkın’ın üniversite hazırlık, konu anlatımlı ve soru bankası kitapları vardır. Diğer yandan Orta Öğrenim Fen Bilgisi kitaplarının Biyoloji bölümlerini yazmıştır. Öztaşkın çeşitli okul ve dershanelerde bölüm başkanlığı yaptı. Lise öğrencileri arası proje yarışmalarında MEF (eğitim ve bilimsel araştırmaları destekleme vakfı) tarafından birincilik ve TÜBİTAK proje yarışmalarında ödüller ve Almanya’da çevre ödülü kazanmıştır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ