Türkiye’nin prestijli lüks butik otel markasından rezidans, paylaşımlı ofis ve restoran markalarına…

Türkiye’nin prestijli lüks butik otel markasından rezidans, paylaşımlı ofis ve restoran markalarına…

Bu haber 13884 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kerten Hospitality, Türkiye'nin prestijli konaklama markası The House Otel ile lüks butik otel alanında elde ettiği başarılarının ardından, rezidans, paylaşımlı ofis ve restoran zinciri konseptleriyle, yabancı yatırımcının ilgisini çekerek Türkiye’de hedef büyütüyor.

 

Türkiye'deki The House Hotel ve Cloud7 gibi tanınmış otel işletmelerinin arkasındaki güç olan Kerten Hospitality, yabancı yatırımcıları çeken cazip ve yeni gayrimenkul geliştirme modellerinin ürünü olan markalarıyla Türkiye’de ve uluslararası alanda büyüyor.  

 

The House Otelleri’nde elde edilen başarılar, önce konut sektöründe The House Residence markasını, ardından da genç gezgin hedef kitleye hitap eden Cloud7 Hotel ve paylaşımlı ofis markası Ouspace’i getirdi. The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Cloud7 Ataköy Marina gibi projeler sayesinde, Türkiye'deki konaklama sektörünün yıldızları olarak görülebilecek The House Hotel ve kardeş oluşumu Cloud7 Hotels, şimdi uluslararası etkinlik alanını daha da ileriye taşıyor. Değer yaratma ve kazançlı büyüme odaklı, İrlanda merkezli bağımsız bir yatırım şirketi olan Kerten'in iştiraklerinden biri olan Kerten Hospitality, yabancı yatırımcı destekli markalarıyla Türkiye’de büyümeye ve yatırımlara devam ediyor.

 

 

7/24 tam hizmet donanımlı çalışma alanlarından oluşan paylaşımlı ofis konsepti Ouspace ile teknolojiyle bütünleşik, seçkin gurme hamburger markası Frikadell ise grubun portföyünde büyümeye aday diğer markalar arasında yer alıyor.

 

“Tam hizmet destekli gayrimenkul projeleri geliştirmek kilit önem taşıyor”

 

Kerten Türkiye Ülke Başkanı Ruşen Kopmaz, Kerten Hospitality’nin, The House markası etrafında ortaya koyduğu fikirlerle uluslararası yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını, dünyanın her yerinden sermaye sahiplerinin markalarına atfettiği değerle gururlandıklarını belirterek, şunları söyledi: Yeni markalar, geleneksel konaklama modellerinden farklı olarak, yatırımcı ve kullanıcılar için, markalı rezidanslar ve yeni ofis işletme yöntemleri vaat ediyor. Misafirlerin bilgisayarını açıp tek başına verimli ve keyifli zaman geçirmesini mümkün kılıyor. Günümüz ekonomik ikliminde, şirket olarak markalı ve hizmet destekli gayrimenkul projelerinin geliştirilmesinin neden kilit öneme sahip bir nitelik olduğunu göstermeye odaklanıyoruz. Kerten Hospitality'nin desteği sayesinde, tüm adımlarını takip ettiğimiz yüksek kaliteli hizmetlerimizi, esnek bir bakış açısıyla Türkiye ve bölgedeki yatırımcılara sunuyoruz."

 

“Markalarımızın farkındalığı fiyatları yüzde 30 artırıyor”

 

The House Hotel ya da Cloud7 adı altında markalı rezidansların, gayrimenkul projelerinin başarısı için önemli hizmetler sunduklarını belirten Kopmaz, marka farkındalığının metrekare başına düşen fiyatı da yüzde 30'a varan oranlarda artırdığına dikkat çekti. Kopmaz’ın verdiği bilgiye göre Kerten Hospitality’nin uzman ekipleri, yatırımcılara gayrimenkullerinin iletişim ve pazarlama çalışmaları sırasında destek veriyor. Satıştan önce çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir ilgi grubu oluşmasını sağlıyor ve markanın iç yönetimini organize ediyor. Önde gelen mimarlar tarafından tasarlanmış yapılar, kişisel ve zamansız bir görünüm yakalamak için, klasik ve çağdaş mimarinin harmanlanması ile şehirde bulundukları her bir nokta için özel olarak projelendiriliyor. Gayrimenkul yatırımcıları Kerten Hospitality’nin başından sonuna tüm adımları takip ettiği entegre hizmetler sayesinde, tek bir yerden tüm hizmetleri alma şansı yakalıyorlar. Yatırımcılara konsept geliştirme, tasarım, satış ve pazarlama, geliştirilen konseptin (rezidans, ofis, paylaşımlı ofis, yurt vb.) yönetilmesi, bina yönetimi, kısa ve uzun vadeli kiralama ve ikinci el satış gibi hizmetler veriliyor.

 

“Manchising modeliyle yatırımcının uzun vadeli hedeflerini destekliyoruz”

 

"Manchising" modeli ile gayrimenkul sahiplerinin işletme uzmanlıklarını geliştirmek ve uzun vadeli ticari hedeflerini desteklemek amacıyla etkin bir şekilde onlarla birlikte çalıştıklarını ifade eden Kopmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başlangıç tasarımından yapım işlerine, tüm iç teçhizatın tamamlanmasına dek uzanan bu süreçte mekânın kapasitesini ve elde edilecek geliri en üst düzeye çıkarmaya odaklanıyoruz. Bunun yanı sıra iddialı teknolojik donanımımız, çevre dostu duruşumuz ve yenilikçi fikirlerimizle, ağırlama sektörünün bir parçası olmaya ve geleceğine yön vermeye kararlıyız. Çalışmalarımız, gezginler, yerleşikler, maceraperestler ve çalışanlar için birer merkez haline gelebilecek yeni konseptler yaratmaya uzanıyor.”

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ