New York’ta Radyo Kurdu. Türk Sanat Müziği’ni Dünyaya Duyurdu.

New York’ta Radyo Kurdu. Türk Sanat Müziği’ni Dünyaya Duyurdu.

Bu haber 11634 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

New York’ta Yaşayan  Hayal Erdoğan müzik piyasalarındaki girişimcilik ruhuyla Türkiye’den kilometrelerce uzakta yaşadığı şehirde kurduğu radyo ile tüm müzikseverlerin beğenisini izlettiren başarılı bir işkadını, müzisyen ve sanatkâr

Hayal aynı zamanda iyi bir sese sahip bir Türk Sanat Müziği sanatçısı, iyi bir şiir yorumcusu. Repertuarında binlerce şarkıyı seslendiriyor. Radyoculuk yaşamından önceki yıllarda da yaşadığı çevrede bulunan pek çok müzikhollerde de sahne alarak Türk Sanat Müziği’ni orada yaşayan Türklere başarılı bir şekilde icra etme yolunda ve çok önemli çalışmalarda bulunan bir kültür ve sanat elçisi

2020 yılında radyo yayınlarına “radiohayal.com” portalı üzerinden başlayan Hayal Erdoğan Türkiye’den gördüğü talep üzerine her geçen gün takipçi sayısını kat be kat arttırarak müzikte kalitenin bir tesadüf olmadığını vurguluyor. “radiohayal.com” hem internet hem de sosyal medyanın tüm mecralarından yayın yapıyor.

Corona virüs salgını döneminde popüler müzik ve Türk Sanat Müziğinin seçme eserlerini seslendiren Hayal Erdoğan radyo üzerinden gelen istekleri sosyal medya kullanıcılarına vermiş olduğu resitallerle geçirilen bu sıkıntılı bir dönemi şarkılar dinletmek suretiyle önemli bir rol üstlendi. Kendi kanalları üzerinden zaman zaman kendisini izleyenlerle sohbetlerde bulundu ve istek şarkıları seslendirdi. 

Ses, makam ve engin bir repertuara sahip olan sanatçı önümüzdeki günlerde “Gümbür Gümbür Geliyorum” sloganıyla Türkiye sahnelerinde de yer alacak.

Kardeşimiz Hayal’e sanat yaşamında ve çıktığı yolda başarılarının devamı dileklerimizle.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ