Ferida Brasserie, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’ne açıyor

Ferida Brasserie, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’ne açıyor

Bu haber 19355 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geçen yıl tarihi Fişekhane’de hizmete giren ve dünya mutfağını Boşnak lezzetleri ile harmanlayarak ‘Brasserie’ konseptine yeni bir soluk getiren marka İstanbul’un Anadolu yakasında da müdavimlerini yaratmayı planlıyor.

İtalyan Usülü Pizzalar Taş Fırından Çıkacak

Kasım ayında ilk misafirlerini ağırlayacak Ferida Cadde, açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 250 kişiyi ağırlayacak şekilde tasarlanıyor. 6 ay süren mimari çalışmaların ardından hizmete girecek yeni şubede Şef Bozok’un damak çatlayan lezzetleri taş fırın ile taçlanacak. İtalyan usulü pizzalar ve hamur işleri bundan böyle odun ateşinin verdiği eşsiz lezzetle harmanlanacak. 

Ferida Brasserie’nin ikinci şubesinde, restoran hizmetleri konusunda eğitimli 60 kişi yer alacak. Misafir deneyiminde üst sınırları zorlayan markanın hedefi, yeni şubede çıtayı çok daha yükseğe taşımak. 

Yurt Dışı İçin Geri Sayım

Ferida Brasserie’nin kurucucları Orhan Özbayrak ve Semih Özbayrak, kısa ve orta vadedeki hedeflerini şu cümlelerle ifade ettiler: “Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce bu yolculuğa çıktığımızda hedef koymuştuk; İnsanların kendilerini mutlu edeceği bir ambiyans, klasik dünya mutfağı lezzetlerine farklı bir bakış açısı ve kusursuz hizmet kalitesi. İlk şubemiz olan Fişekhane’de bunu başardık. Misafirlerimizin yüzde 70’i artık müdavim konumunda. Aynı hedef ikinci şubemizde de geçerli. Orta vadedeki en önemli hedefimiz ise Türk restoran işletmeciliğinin geldiği noktayı dünyaya tanıtmak. Bu bağlamda yurt dışında şubeleşmek adına süreci başlattık. İki yıl içerisinde bu konuda da somut adım atmayı planlıyoruz.”

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ