Lezzetin tarihle buluştuğu mekân: Falyanos By Kalyon

Lezzetin tarihle buluştuğu mekân: Falyanos By Kalyon

Bu haber 16994 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Uzun yıllar boyunca kalitesinden taviz vermeden hizmet veren Kalyon Restoran, yenilenen yüzü ve iddialı menüsüyle yoluna Falyanos by Kalyon olarak devam ediyor. Adını aldığı yunusların eşlik ettiği muhteşem Marmara manzarasını Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferiyle buluşturan Falyanos by Kalyon, tamamen artizan ürünlerden hazırlanan İstanbul ve Anadolu mutfağından mezelerin yanı sıra başka hiçbir yerde bulamayacağınız yaratıcı tatları ve birbirinden lezzetli taze deniz ürünlerinin sunulduğu özgün menüsüyle unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor.  Yarım asırlık tecrübesini, lezzet,  kalite ve mükemmel servis ile buluşturan Falyanos by Kalyon, tüm lezzet tutkunlarını geçmişten geleceğe uzanan bu lezzet serüvenine davet ediyor.

Bu lezzetlerin benzeri yok

 

Falyanos by Kalyon, genç ve yetenekli mutfak şefi Murat Taşarer’in hazırladığı, fark yaratan lezzetli ve taze meze çeşitleri ile öne çıkıyor. Mevsimselliğe ve kaliteli ürün kullanımına özen gösterilerek hazırlanan menü, hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor. Her biri en taze ve artizan ürünlerden hazırlanan Vişneli Pazı Sarma, Manda Kaymaklı Kuru Cacık, Midyeli Lahana Sarma, Ermeni Pilaki gibi enfes meze çeşitlerinin yanı sıra Hardal Otu, Ebegümeci, Kaleotu, Deniz Börülcesi, Kaya Koruğu gibi otlu mezeler de hem damak zevkine hem de formuna dikkat edenlere hitap ediyor. Geleneksel Balık Çorbası, Peynirli Izgara Muska Böreği, Köz Patlıcanlı Yoğurt ve Tahin Soslu Börek,  ev yapımı Somon Lakerda ile iddialı olan Falyanos by Kalyon, en taze günlük balık çeşitleriyle de bir lezzet şöleni sunuyor. Ayrıca yıllar boyu mekanla özdeşleşmiş olan Karides Kokteyl ve Fırın Sütlaç gibi unutulmaz tatlar da Falyanos by Kalyon’un menüsünde yer almaya devam ediyor.

 

50 yılı aşkın lezzet yolculuklarına Falyanos by Kalyon olarak devam edecekleri için çok heyecanlı olduklarını belirten Kalyon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Tecmen, “Falyanos by Kalyon, yarım asırlık Kalyon ailesinin yeni üyesi. Uzun yıllar boyunca basın ve iş dünyasının önde gelen isimlerini zevkle ağırladık; misafirlerimiz de bizler de güzel anılar biriktirdik. Eskiden de olduğu gibi kalite, lezzet ve mükemmel hizmet sunmak felsefemiz olmaya devam ediyor. Bu felsefeye uygun olarak yenilenen menümüz sayısız denemeler sonucunda oluşturuldu ve çalışmalar işine tutkuyla bağlı bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Falyanos by Kalyon olarak tüm eski ve yeni misafirlerimize kalite, lezzet ve tamamen artizan bir anlayışla çerçevelenen benzersiz bir gastronomi deneyimi vaat ediyoruz” diyor.

 

Marmara Denizi’nin muhteşem manzarası ve Tarihi Yarımada’nın eşsiz atmosferi eşliğinde tadı damaklardan silinmeyecek bir meze ve balık deneyimi sunan Falyanos by Kalyon, tüm lezzet tutkunlarını bu gastronomi serüvenine davet ediyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ