Yeni yılda sevdiklerinize Parker ile zarif bir hediye verin

Yeni yılda sevdiklerinize Parker ile zarif bir hediye verin

Bu haber 2149 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İngiliz Kraliyet Arması ödüllü Parker, 2023 yılının görkemine yakışır iki farklı model ile unutulmaz bir yeni yıl hediyesi sunuyor. Yeni IM Professional modelleri ve zarif kutusuyla unutulmaz bir hediye.

Her yönüyle apayrı bir heyecanla beklenen 2023 yılına artık günler kaldı. Bu özel yılı bambaşka kılacak yeni yıl hediyelerinde, Parker dolma kalemler ise zarafeti temsil etmeye devam ediyor. Modern profesyonellere özel olarak tasarlanan işlevsel, akıllı ve cilalı Parker IM, her işyerinde göze çarpan bir asalet sunuyor. 

Dolma kalemde lüksün imzası

Görünüşü ve işlevselliği ile lüksten hiçbir şekilde ödün vermeyen Parker IM Monochrome kalemleri, metal bir gövdeye sahip. Tamamen mavi süslemelerden oluşan Parker IM, mavi uca kadar tek renkli tasarım ve eşsiz bir zarafet sergiliyor. Parker IM Vibrant Rings ise siyah, şık ve minimalist kaplamalarının yanı sıra cesur, canlı halka vurgularını bir araya getiren bir tasarım sunuyor. Abartısız stiliyle herkesi hayran bırakan Parker IM Vibrant Rings, dolma kalemde lüksün imzasını taşıyor.

Sürdürülebilir özelliğe sahip

Bir asırdan fazla şirket içi işçilik ve uzmanlığa sahip Parker dolma kalemleri, üstün aşınma ve korozyon direncinin yanı sıra ayırt edici bir görünüm sunan PVD kaplama ile süslenmiş özel metal parçalardan oluşuyor. Yazılarda ekstra gelişmişlik düzeyi için Quink mürekkep kartuşlarının kullanıldığı Parker IM Monochrome ve Parker IM Vibrant Rings’in  mürekkep şişesi yeniden doldurma özelliği ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Zarif kutusuyla, Parker IM unutulmaz bir hediye alternatifi sunuyor. Parker IM Mono Mavi kalemler 890 TL’den, Parker IM Vibrant kalemler ise KDV dahil 810 TL’den satışa sunuluyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ