Waterman’dan sevdiklerinize çok özel bir dolma kalem; Allure Deluxe

Waterman’dan sevdiklerinize çok özel bir dolma kalem; Allure Deluxe

Bu haber 2033 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özel bir yıla çok özel bir dolma kalemle başlangıç yapmak isteyenlere, Paris’ten ilham alan eşsiz bir tasarıma sahip Allure Deluxe dolma kalem tam size göre. Mat pembe cila ile tamamlanan ya da göz alıcı beyaz lake renk seçeneği bulunan Allure Deluxe ile sevdiklerinizi mutlu edin. 


Yeni yıl hepimiz için heyecan, umut ve mutluluk demek. 2023 ise bambaşka yeniliklerin beklendiği çok özel bir yılı ifade ediyor. Böylesine özel bir yıla eşsiz tasarıma sahip bir hediye ile merhaba demek isteyenlerin adresi ise Allure Deluxe dolma kalemler olacak.

Pembe ve beyaz renk seçeneklerine sahip

Allure Deluxe dolma kalem Paris'i tanımlayan bazı ikonik bölümlerden ilham alınarak tasarlandı. Metal gövdeli kalemlerin tasarımı çift kollu özel klipsli parlak mat pembe cila ya da göz alıcı beyaz lake renk seçenekleriyle tamamlandı. Kalem, Paris bahçelerine hakim olan ve birçok ziyaretçiyi memnun eden özenli çit desenlerine saygı duruşunda bulunan oymalı bir kapağa sahip. Waterman'ın kendi ev işçiliğinden ve 130 yılı aşkın deneyiminden yararlanılarak tamamen Fransa'da yapılan dolma kalemin, Waterman amblemli oyulmuş bir ucu bulunuyor. Allure Deluxe dolma kalemler, 2 yıl uluslararası garantili koyu mavi Waterman hediye kutusunda KDV dahil 720 TL’den satışa sunuluyor.

ABD’li Newell Rubbermaid, Türkiye’de 2008 yılından beri Newell Rubbermaid Kırtasiye Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. adıyla faaliyet gösteriyor. Newell Rubbermaid Türkiye, kırtasiye ve ofis ürünleri markaları rOtring, Parker, Waterman, Papermate, Sharpie, Reynolds ve Dymo’nun ülkemizdeki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, ürünlerini kırtasiye ve ofis ürünleri alanında faaliyet gösteren 2 binin üzerinde perakende noktasında tüketiciye ulaştırıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ