Koçtaş’ta Şahane Cuma Kampanyası Başlıyor!

Koçtaş’ta Şahane Cuma Kampanyası Başlıyor!

Bu haber 1519 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş’ta, “Şahane Kasım” indirimleri katlanarak devam ediyor. Koçtaş, 27 Kasım tarihine kadar geçerli “Şahane Cuma” kampanyası ile dekorasyon, mobilya, aydınlatma, banyo, mutfak, bahçe ve daha birçok üründe geçerli yüzde %20, %30, %40 ve %50’ye varan indirim fırsatlarıyla evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyor. Küçük bütçelerle büyük değişiklik yapmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Koçtaş, “Şahane Kasım” indirimleriyle yaşam alanlarında değişimin kapılarını aralamaya devam ediyor. Koctas.com.tr’de 21 Kasım’da başlayan “Şahane Cuma” kampanyası ile her zevke uygun yüzlerce ürünü bütçe dostu fiyatlarla sunan Koçtaş, yeni yıl gelmeden evin her köşesine yenilik getiriyor.

Koçtaş’ın “Şahane Cuma” kampanyası kapsamında; bahçe ürünleri yüzde 40, banyo ürünleri yüzde 30’a varan, mutfak ürünleri yüzde 25’e varan, mobilyalar yüzde 20’ye varan, aydınlatmalar ve dekorasyon ürünleri ise yüzde 15’e varan indirim fırsatıyla yaşam alanlarına farklılık katmak isteyenleri bekliyor.

21 ve 22 Kasım tarihlerinde Koçtas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında başlayacak Şahane Cuma indirimleri, 23 – 25 Kasım tarihleri arasında tüm Koçtaş mağazalarında da geçerli olacak. 26-27 Kasım tarihlerinde ise Koçtas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında devam edecek.

Yılın en sevilen ve beklenen günlerinde özel indirim ve fırsatlardan yararlanmak için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması ziyaret edilebilir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ