Türk Telekom’dan 178. yılında enflasyonla mücadeleye destek

Türk Telekom’dan 178. yılında enflasyonla mücadeleye destek

Bu haber 10642 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek vermek amacıyla, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda, 23 Ekim itibariyle “Mutlu Tarifeler”e numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla gelen Türk Telekom müşterileri, tarife fiyatı üzerinden 3 ay boyunca ek yüzde 10 indirim kazanacak. İndirim, müşterilere otomatik olarak tanımlanacak. Yılsonuna kadar devam edecek kampanyada teklifler, 1000 dakika ve 1000 SMS üzerine 3GB 27TL, 5GB 32TL, 7GB 38TL, 10GB 45TL, 15GB 55TL olacak. İlk 3 ay bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.


 

Türk Telekom Grubu hakkında  

 

177 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağı ve zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, internet, telefon ve TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.

 

“Türkiye’nin Çoklu Oyuncusu” Türk Telekom, 30 Haziran 2018 itibarıyla 14,1 milyon sabit erişim hattı, 10,3 milyon genişbant, 3,3 milyon TV ve 20,2 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir. Türk Telekom Grubu şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 33.615 çalışanıyla hizmet vermektedir.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ