Argos in Cappadocia'da Her Yeni Yıl Bir Başka..

Argos in Cappadocia'da Her Yeni Yıl Bir Başka..

Bu haber 2895 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kış mevsiminde bir başka olan Kapadokya’nın etkileyici atmosferi, Argos in Cappadocia’nın benzersiz deneyimleriyle daha da renkleniyor. Her mevsim başka bir hikaye yaşatan Argos in Cappadocia, kış mevsiminin huzur veren dünyasına yeni yıl ruhunu katıyor, konuklarına unutulmaz bir program sunuyor.

Kapadokya’nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia, her mevsime başka bir hikaye ile özel deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Dünyanın en ilginç ve en güzel doğal güzelliklerine sahip Kapadokya’nın en yüksek yerleşim yerlerinden biri olan Uçhisar’da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı’nı karşıdan gören manzarasıyla Argos in Cappadocia’da yaşanan deneyimler, unutulmaz anılar olarak belleklere kazınıyor.

Argos in Cappadocia’dan kış mevsimine özel deneyimler

Kapadokya’nın ilham veren örtüsüne büründüğü bu mevsimde, Argos in Cappadocia sunduğu doğa yürüyüşü ve Kapadokya içinde Kapadokya otel turları ile konuklarını Kapadokya’nın benzersiz doğası ile buluşturuyor. Kapadokya'nın huzurunu, dinginliğini ve keyfini yaşamak için özel olarak hazırlanan terapi odasında alınabilen masajlar, nefes egzersizi ve yoga ile başlayan sabahlarla Argos in Cappadocia deneyimini bir üst basamağa taşıyor.

Argos in Cappadocia, Kapadokya’nın eşsiz lokasyonlarından Güvercinlik Vadisi’ndeki balonların manzarası eşliğinde gün doğumu kahvaltısı ile yeni günü selamlamak, ilerleyen saatlerde sevdikleriyle özel bir kış pikniği ile mevsimin ruhunu doyasıya deneyimlemek ve bu muhteşem manzara ile kişiye özel sıcak havuzda rahatlamak isteyenleri davet ediyor. Seki Lounge’da sunulan çay tadım menüsüyle de içleri ısıtan bir keşif yolculuğuna çıkarıyor.

Her mevsimde doğanın renklerini kusursuz bir şekilde yansıtan Argos in Cappadocia, gastronomi meraklılarına için de benzersiz deneyimler sunuyor. Argos in Cappadocia, konukların odalarında deneyimleyebileceği şömine menüsü, tarih ile yoğrulmuş özel mekânlarda, modern yorumlarla yöresel lezzetleri deneyimleme fırsatı ve Anadolu mutfağının lezzetlerine dair ipuçlarının keşfedileceği yemek atölyeleri ile gastronomi deneyimini büyüleyici bir atmosfere taşıyor.

Argos in Cappadocia deneyimlerinin en yenisi: Nahita

Yeni açılan Nahita, Argos in Cappadocia deneyimlerinin en çok dikkat çeken bölümlerinden biri. Köklerinden ilham alan ve beslenen Nahita, reçeteleriyle, pişirme teknikleriyle ve sunumlarıyla Anadolu mutfağını yaşatıyor. Menüsünün %90’ını yaklaşık 60 km çapındaki alandan tedarik eden ve yerel ürünlerle hazırlayan Nahita, mevsimsel menüsü ile kış deneyimine yeni bir bakış getiriyor. Şömine eşliğinde sunulan yüzlerce yıllık reçeteler Nahita’da benzersiz bir deneyime dönüşüyor.

Yeni yıla unutulmaz bir merhaba!

Argos in Cappadocia, bu yıl da mevsime özel hazırladığı deneyimlere yeni yıl ruhunu katarak unutulmaz bir program sunuyor. 31 Aralık Cumartesi günü Kapadokya içinde Kapadokya otel turuyla başlayan program, Nahita’nın benzersiz yılbaşına özel yemeği ile devam ediyor. Saat 22:00’den itibaren başlayan yılbaşı partisinde konuklar, Can Hatipoğlu ve Sanvega ile Argos in Cappadocia’nın bir zamanlar kervansaray olarak kullanılan tarihi yapısı Bezirhane’de, eğlence ve müzik dolu bir atmosferde yeni yılın ilk dakikalarını karşılayacak.

1 Ocak’ta da devam eden yılbaşı programında konuklar, yeni yılın ilk gününe eşsiz Güvercinlik Vadisi manzarası ile gün doğumunda Seki Lounge’da başlayacak. Yöresel ve zengin lezzetleriyle Nahita’da yeni yılın ilk Pazar brunch’ı ile devam eden program, yamaçlardaki teraslara kurulmuş olan Monks’ta, nefes kesen peri bacaları manzarası ile Can Hatipoğlu ve Sanvega eşliğindeki açık hava partisiyle sona erecek.  

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ