Kuvvetli kar geliyor! Sıcaklıklar 2 dereceye düşecek.

Kuvvetli kar geliyor! Sıcaklıklar 2 dereceye düşecek.

Bu haber 1954 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Meteoroloji gün gün hava durumu tahminlerini paylaşıyor. Vatandaşlar yaşadıkları kentlerde kar yağışının ne zaman başlayacağını takip ederken, havalar ve sıcaklıklar da değişkenlik gösteriyor. Birçok ilde kar yağışı etkili olacak. Yağışlar ise günlerce devam edecek. Hafta sonu hava nasıl olacak? Hangi iller kar yağışlı? Son dakika hava durumu açıklamaları...

 

Meteoroloji'den yeni açıklama geldi. Kar ve sağanak çok sayıda kentte etkisini gösterirken, soğuk hava da iyice üşütmeye başladı. Vatandaşlar yaşadıkları illerde havanın nasıl olacağını merak ediyor. İşte MGM ve uzman isimden yeni hava durumu tahminleri...

Ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İstanbul Anadolu Yakası'nın doğu çevreleri, Kocaeli ve Yalova ile Bursa ve Balıkesir’in Marmara kıyılarının, Rize ve Artvin ile Sinop, Samsun ve Ordu’nun kıyı kesimlerinin, Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ardahan, Iğdır, Ağrı, Van ve Bitlis çevreleri ile Erzurum'un doğu, Kars ve Muş’un güney ve batı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Sıcaklıkların yurt genelinde biraz artarak, mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ