Yeni Yılı Mutlu Karşılamanın Anahtarı: Swıssôtel The Bosphorus

Yeni Yılı Mutlu Karşılamanın Anahtarı: Swıssôtel The Bosphorus

Bu haber 2048 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bir inanışa göre “Yeni yıla nasıl girerseniz tüm seneniz öyle geçer.” derler. O halde sizi, yeni yıl ruhunu etkili bir şekilde hissetmeniz için Swissôtel The Bosphorus’un farklı konseptli mekanlarına davet ediyoruz.

İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını çıkarabilmenin en iyi adreslerinden biri olan Swissôtel The Bosphorus içerisinde yer alan ve birbirinden özel deneyim sunan mekanlarda yeni yıl bir başka!

Sabrosa, Madhu’s, Chalet, Gabbro gibi farklı konseptli mekanlarında geceye özel menu ve eğlence alternatifleri sunan Swissôtel, şehirde en çok tercih edilen ‘Yeni yıl brunch’ı ile yılın ilk kahvaltısını en özel hale getiriyor.

SABROSA; Misafirleri için lezzet ve keyif dolu bir İstanbul klasiği haline gelen SABROSA muhteşem Boğaz manzarası ve rafine tatlarıyla yeni yıl akşamında da vazgeçilmez oluyor.  SABROSA'nın Peru, Türk ve Nikkei mutfaklarından enfes tatlarla dolu açık büfesi ve yılbaşı gecesine özel sahne alacak Café Cubana orkestrasının ritmleriyle bu gece unutulmaz olacak!

MADHU’S; Ünlü Hint restoranı Madhu’s alternatif lezzetler sunduğu menüsü yanı sıra geceye özel hazırlanan şovları ve DJ performanslarıyla lezzet ve eğlence dolu bir yıl sunuyor.

GABBRO; Sadece dünya mutfaklarından özel lezzetlerin Swissôtel şeflerinin ilham verici dokunuşlarıyla hazırlanan menüsü ile değil, muhteşem ambiyansı ve Boğaz manzarasıyla seneye etkili bir başlangıç yapmanıza izin veren GABBRO’da yılbaşı akşamına özel ‘Purple Hand Band’ sahne alıyor.

CHALET; Alplerin ruhunu yansıtan 120 yıllık bir dağ evinde ya da iglolarda enfes tatlar eşliğinde masal gibi bir yılbaşı akşamına kim hayır diyebilir ki? Chalet’te gerçekleşecek yılbaşı akşamına özel hazırlanmış bir menu ve DJ performanları gecenize eşlik edecek.

Swissôtel ayrıcalığının keyfini Aralık ayı boyunca çıkartmak isteyenlerin ortak buluşma noktası olan Swissôtel The Bosphorus sadece 31 Aralık gecesi değil; 24-25 Aralık Christmas’da ve 1 Ocak günü “Yılın İlk Kahvaltısı” için mekanlarına özel menu seçeneklerini de sunuyor.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ