Süvari, 2022-23 sezonunun çekimlerini Güney Afrika'da gerçekleştirdi!

Süvari, 2022-23 sezonunun çekimlerini Güney Afrika'da gerçekleştirdi!

Bu haber 2192 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

8 ülkede, yaklaşık 400 satış noktası ile erkek modasının belirleyici markalarından Süvari, global markalaşma stratejisinin bir parçası olarak 2022-2023 Sonbahar / Kış sezonu çekimlerini Güney Afrika’da gerçekleştirdi.

Süvari bu sezon, iddialı tarzı ve ikonik bakış açısı ile duyguların yaşam biçimine dönüşümünü konu alıyor. Atlas Okyanusu ile Afrika Kıtası’nın kesiştiği noktada olan Cape Town’da, 28 kişilik prodüksiyon ekibi ile çekimleri 10 günde tamamlanan filmimizin bu sezonda reklam yüzü  Caner Cindoruk oldu.

Marka, erkeklerin kişilikleriyle özdeşleşen tarzını, giydikleriyle ortaya çıkarmayı hedefliyor. Filmde Caner Cindoruk’un duygularından gelen iç sesiyle hikayeleştirilen senaryo çerçevesinde hayat, her defasında yeniden keşfedilmesi gereken bir yolculuk olarak tanımlanıyor. Film, yaşadığı anı hisseden ve her bir adımında Süvari ile tarzını yeniden keşfeden erkeğin özgüvenini anlatıyor.

KÜNYE

Reklamveren   : Süvari Erkek Giyim, Pazarlama Direktörü : Abdullah Öngüç, Reklam Ajansı          : Refleks, Kreatif Direktör : Beşir Güvener, Art Direktör : Gamze Bayram, Prodüksiyon: Pere Official, Yönetmen: Kadir Karademir, Prodüktör: Taner Yaman, Müzik Mix: Müziklab

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ