Tom Ford Beauty’nin Özel Enıgmatıc Woods Koleksiyonu..

Tom Ford Beauty’nin Özel Enıgmatıc Woods Koleksiyonu..

Bu haber 1753 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Egzotik ağaçların gizeminden ilham alan Tom Ford, ENIGMATIC WOODS Koleksiyonu’nu tanıtıyor. Her bir Private Blend kokusu; eski ve değerli ağaçları kutlarken, geçmişin gizemini modern ihtişam ve spiritüellikle birleştiriyor. SANTAL BLUSH, BOIS MAROCAIN ve ÉBÈNE FUMÉ'yi deneyimleyin.

Santal Blush

Görkemli sandal ağacı ve baharatların harmanıyla yaratılan Tom Ford’un büyüleyici kokusu SANTAL BLUSH, sarhoş edici bir yoğunluğa sahip. Lüks ylang ylang, tarçın ve zenginleştirilmiş egzotik baharatlarla harmanlanan bu sıcak koku modern ve duyusallığıyla baştan çıkarıyor.

Bois Marocain

Uyarıcı ve odunsu bir koku arayışında nadir görülen iğne yapraklı Thuya ağacıyla tanışan Tom Ford’un yarattığı BOIS MAROCAIN, ona özel malzemelerle sanatını konuşturan bir zanaatkarı çağrıştırıyor.  Thuya ağacının koyu renkli, zengin özünden ilham alınarak tasarlanan Bois Marocain pembe karabiber ve Atlas Orpur sedir ağacının baharatlı tazeliğiyle harmanlanıyor. 


Ébène Fumé

Tom Ford’un meditatif bir duygu yakalayan bir koku yaratma arzusundan doğan ÉBÈNE FUMÉ, Palo Santonun arındırıcı gücünü, sıcak Abanoz ağacıyla birleştirerek bir sakinlik uyandırıyor. Baştan çıkarıcı karabiber ve zarif deri notaları ile ladeni harmanından doğan bu mistik ve baştan çıkarıcı koku, kusursuz işçilikle oyulmuş özel tasarıma sahip Private Blend şişesinde sizlere sunuyor.




ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ