Yılbaşı’nın Canlı Rengi Kırmızıdan İlham Alan Ariş Pırlanta,  Yakut Tasarımları ile Göz Kamaştırıyor..

Yılbaşı’nın Canlı Rengi Kırmızıdan İlham Alan Ariş Pırlanta, Yakut Tasarımları ile Göz Kamaştırıyor..

Bu haber 3450 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, kırmızıdan ilham alarak hazırladığı yakut koleksiyonu ile yeni yılda şık olmak isteyenlere ışıltılı tasarımlar sunuyor. 

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, yeni yılın rengi kırmızıdan ilham alarak hazırladığı yakut koleksiyonu ile yılbaşı gecesini capcanlı karşılamanız için birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Yaşamın, aşkın ve tutkunun rengi kırmızının benzersiz yansımalarını sergileyen koleksiyonun her biri özenle hazırlanmış parçaları ile hayranlık uyandırıyor.

Yılbaşı gecesi ışıltınız ile gözler üzerinizde olacak

Tutkulu aşkların canlılığın simgesi yakut, yeni yılda ilişkilerinizdeki bağı güçlendirirken, her zamankinden enerjik, güçlü ve ışıltılı hissetmenizi sağlayacak. Mücevher taşları arasında en çok tercih edilen yakut, Ariş Pırlanta tasarımları ile öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan benzersiz ve şık tasarımlarından birisi mutlaka size hitap edecek. Bu özel gecede ışıltınız ile tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Sevgililer Günü Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

         Ariş Pırlanta Aşkla, sanatla, ustalıkla…

116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.

 

Ariş Pırlanta, bir çok ilke imza atarak sektöre yön vermiştir. Bu ilklerden bazıları:

İlk fiyat deklarasyonlu katalog ve basılı tanıtım materyalleri oluşturan marka, Yurtdışındaki mücevher fuarında montür konusunda Türkiye’yi temsil eden ilk firma,  İlk e-ticaret sitesi (www.e-aris.com) açan marka, İlk mücevher defilesi (Sabancı Atlı Köşk) düzenleyen marka, İlk kişiye özel ve inovatif koleksiyonlar (Parmak İzi, Yaprak Koleksiyonları, Saç telinin ve dişin kullanıldığı Sachi ve Dishi koleksiyonları) sunan mücevher markası, Pırlantalı mücevheri garantili ve sertifikalı olarak satışa sunan ve 5C kuralını uygulamaya sokan ilk marka, Türkiye’yi pırlantanın üstün beyazı olarak bilinen D color ile tanıştıran ilk marka. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ