Güçlü Kalem Nur Çakmakçı Algün’den Sürükleyici Bir Eser  “On Bir”  Raflarda Yerini aldı.

Güçlü Kalem Nur Çakmakçı Algün’den Sürükleyici Bir Eser “On Bir” Raflarda Yerini aldı.

Bu haber 6731 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İçindeki yazma Arzusunu “Karlı Bir kış Günü” açığa çıkaran Yazar Nur Çakmakçı Algün’ün yeni kitabı “On bir” Epsilon Yayınevi tarafından yayınlandı.

 Bol karlı bir Aralık ayında Düzce de doğan Nur Çakmakçı Algün, eğitim, çalışma ve aile hayatı çarkı içinde herkesle birlikte dönerken, hikayeleri kelimelere dökebilme yeteneğini biraz geç keşfetti. İşletme eğitimini Birmingham ve Boston da tamamlayıp uzun yıllar uluslararası reklam ajanslarında yöneticilik yaptıktan sonra hayatının en etkileyici deneyimi olarak nitelendirdiği annelik, içindeki yazma arzusunu “yine karlı bir kış günü” açığa çıkardı. 3 Nefes ile yazma serüvenine başlayan yazarın ikinci kitabı On Bir Epsilon yayın evi tarafından yayınlandı.  

Konstantinopolis, 1185

Patrikhanenin yüksek duvarları arasında, yeni doğmuş bir bebeğin sesi duyuluyor. Onu hayatta tutmaya gönüllü üç rahip de kimi büyüteceklerini henüz bilmiyorlar.

Venedik, 1201
Dördüncü Haçlı Seferleri hazırlıkları yapılıyor. Meydanlarda ölecek olanlar bu seferin gerçek sebebini bilmiyorlar.

Antarktika, 1979
Dışarıdan bakınca görünmeyen bir bilim üssü, baba kız olağanüstü projeler üzerinde çalışıyorlar. Yaptıkları deneylerin sonucunda varacakları yeri henüz bilmiyorlar.
 
İstanbul, 2019
Üniversitede küçük bir oda, gizemli bir kâğıdın başında toplanmış üç akademisyen.Hayretle çözmeye çalıştıkları mektubun nereden ve nasıl geldiğini bilmiyorlar.
 
Hayır, bu hikâye; tarih, bilim, savaş, gizemli ilimler ve din hakkında değil. Ancak, hepsinin üzerinden ve içinden yürüyerek geçiyor. İstanbul'da gezinirken "Yoksa?" demenizi sağlayacak sorular ve cevaplarla...

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ