KPMG Türkiye’ye yeni İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Şirket Ortağı

KPMG Türkiye’ye yeni İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Şirket Ortağı

Bu haber 18448 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

 

Uluslararası Denetim, Vergi ve Danışmanlık firması KPMG Türkiye, yönetim takımında yeni görevlendirmelerle ekiplerini güçlendiriyor. KPMG Türkiye Şirket Ortağı ve Endüstriyel Üretim Sektör Lideri Hakan Ölekli, yeni dönemde ‘İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Şirket Ortağı’ görevini de üstlenecek.

Sektörde 18 yıllık deneyime sahip Hakan Ölekli, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine aynı yıl KPMG Denetim Bölümü’nde başlayan Ölekli, 2006 yılına kadar pek çok denetim, değerleme ve finansal inceleme projelerinde yer aldı. 2011 yılından bu yana görevine KPMG Türkiye Şirket Ortağı olan Ölekli 2016 yılından bu yana da Endüstriyel Üretim Sektör Lideri olarak devam ediyor. Endüstriyel üretim, otomotiv, tüketici ürünleri ve perakende, sağlık, finans sektörleri hakkında deneyime sahip olan Hakan Ölekli ayrıca, 2017-2018 arasında London Business School ve KPMG iş birlikteliği ile düzenlenen Yönetici Gelişim Programı’na katıldı.

 

KPMG Hakkında

 

Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri olan KPMG, üye firmalar ağı sistemiyle 154 ülkede, 200 bin çalışanıyla finansal hizmetler, tüketici ürünleri ve endüstriyel sektörlerden, gıda, perakende, enerji, telekomünikasyon, kimya gibi pek çok sektöre danışmanlık hizmeti veriyor. KPMG Türkiye ise İstanbul merkez ofisinin yanı sıra Ankara ve İzmir ofisleriyle, 1982 yılından beri yaklaşık 1250 çalışanıyla her sektörden 4 binin üzerinde firmaya sektörler özelinde hizmet verirken, rekabette ihtiyaç duydukları endüstriyel trendler hakkında değer yaratan çözümler sunuyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ