Sony ile medikal kayıt cihazlarında  4K görüntü kalitesi

Sony ile medikal kayıt cihazlarında 4K görüntü kalitesi

Bu haber 21820 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

 

12-15 Kasım’da Düsseldorf’ta düzenlenen dünyanın en büyük medikal fuarı MEDICA 2018’de sergilenecek yeni cihaz yazılımı, Sony HVO-4000MT 4K 3D kayıt cihazına yoğun klinik ekipleri için yeni iş akışı avantajları ekliyor.

 

Aralık 2018’den itibaren satışa sunulacak Sürüm 1.2.0 cihaz yazılımı, DICOM Modalite İş Listesi desteği getiriyor. Zaman kazandıran ve operatör hatası riskini azaltan bu işlev sayesinde Hasta Bilgi Sistemi (HIS), Radyoloji Bilgi Sistemi (RIS) veya diğer DICOM iş listesi sunucularındaki hasta adı ve kimlik bilgileri ile birlikte diğer üst verilere doğrudan erişim sağlanıyor.

 

Kayıt cihazının operatörü, üst verileri modaliteye manuel olarak girmek yerine, bir hastanın adını veya kimliğini iş listesinden seçiyor. Bunun üzerine gerekli tüm üst veri alanları otomatik olarak dolduruluyor. Kayıt cihazının yakaladığı görüntüler daha sonra hastanenin Görüntü Arşivleme ve İletişim Sisteminde (PACS) depolanabiliyor.

 

Sistem entegrasyonunu kolaylaştıran ve HD/4K iş akışlarını güçlendiren yeni cihaz yazılımı güncellemesine bir Full HD (1920 x 1080p) video sinyali girişi de eklendi.

 

4K ile cerrahi ekipler için daha net görüntü

 

4K, 3D ve 2D özellikli medikal sınıf bir video kayıt cihazı Sony HVO-4000MT, endoskopik/laparoskopik kamera sistemlerinden, cerrahi mikroskoplardan ve diğer uyumlu modalitelerden alınan yüksek kaliteli video ve fotoğrafları depoluyor.

 

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa Kayıt Cihazları Ürün Pazarlama Müdürü Claire Brégeon ameliyathanelerde artan 4K görüntüleme kullanımıyla ilgili olarak şu bilgilendirmede bulundu: “Full HD’ye göre dört kat daha fazla ayrıntıyla 4K’nın daha yüksek çözünürlüğü, cerrahlar için çok daha kapsamlı bir görsel ortam oluşturuyor. Daha yüksek güven ve doğrulukla çalışmalarını sağlayan bu ürün, hasta güvenliğini artırmanın yanı sıra tıp eğitim ve öğretiminin de kalitesini yükseltiyor. Sony HVO-4000MT, sınıfının çok yönlülük bakımından en güçlü ve özellik bakımından en zengin 4K 3D medikal kayıt cihazı olduğunu şimdiden kanıtladı. Sorunsuz meta veri iş akışı için DICOM Modalite İş Listesi desteğinin ve esnek video entegrasyonu için bir HD girişin eklenmesiyle, artık klinik ekipleri için daha da cazip bir seçenek.”

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ