Vakko L’Atelier’den Sevgililer Günü’nde Şaşırtan Sürpriz

Vakko L’Atelier’den Sevgililer Günü’nde Şaşırtan Sürpriz

Bu haber 2238 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Vakko L’Atelier, aşkın en leziz halini Sevgililer Günü özel tasarımıyla çiftlere sunuyor. En tatlı sürprizlerden biri olarak tasarlanan 3 boyutlu kalp çikolata Vakko Chocolate’ın eşsiz tadıyla aşkı buluşturuyor. 

 

Vakko L’Atelier, özel günlerde de eşsiz tasarım ve lezzetleriyle Vakko Dostları’nı bir araya getiriyor. Özel reçetesini en iyi kalite kakao çekirdeği, ve farklı tatlarla birleştirerek sunan Vakko L’Atelier, unutulmaz anlara eşlik ediyor. 

Dünyanın en iyisi “İsviçre Çikolatası” esas alınarak yaratılan Vakko Chocolate, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan 3 boyutlu büyük kalp çikolata tasarımıyla, aşkın heyecanını damaklarda da hissettiriyor. Bir sanat eseri özeniyle üretilen, el yapımı artizan çikolata mutluluğu iki kişilik bir dünyada paylaşıma sunuyor. Kişiye özel olarak tasarlanabilen çikolatanın üzerine istenirse kişiselleştirilerek, çiftlerin isimleri de yazılabiliyor. Yıllardır en özel anlara eşlik eden Vakko L’Atelier, mini kırmızı kalpli çikolata ve çiftlerin birlikte yiyebileceği özel tasarım pastasıyla yılın en romantik gününe tatlı bir dokunuş yapıyor.  

Bu özel günü damaktaki tatlı bir lezzetle unutulmaz kılmak isteyenler için Vakko L’Atelier, birbirinden farklı lezzet seçenekleri sunuyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ