O benim Altın Prensimdi.. Şimdi Pırlanta..

O benim Altın Prensimdi.. Şimdi Pırlanta..

Bu haber 4470 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Teşekkürler, Bolu Pazarköy'ümüzün Odabaş ve Durmuşoğlu ailesinin medarı iftiharı 4.Kuşak bilim insanı oğlumuz Emek Göksu Durmuşoğlu sana..

Dünyaya her konuda emektarsın. Emek adını da sana ben koydum. Senin isim annenim. Ve senin gibi; ülkesine, Dünyaya emek verenler, ilim, bilim ışığını yayanlar sağ olsun, var olsunlar..

20 yıllık eğitim ve 5 yıldan bu yana da Singapore'da Nano Teknoloji araştırma başkanı oldun. 10 kez kan vermiş, Göl temizleme, çevre gibi Sosyal Sorumluluk görevlerini de vermeye devam ediyorsun.  Biberon emdiğin yıllarda bilgisayarın başından kalkmayan, sürekli lego çözen, 4 yaşında kayak, yüzme, Türkiye ve yabancı ülkelere seyahat, üniversitede dağcılık vs.vs anlatmakla bitmiyorsun..

Sürekli okuyan ve ailemizde büyüklerine karşı hiçbir kabalığı olmamış, sadece çocukluğunu erkek kardeşi Efe Gökay Durmuşoğlu ile evin içinde koşuşturmuş, sevecen, duygulu, ve hepimizi düşündüğü, uyardığı gibi; 02.02.2023 Güneydoğu büyük depren felaketi için; Singapore Kızılayı "Red Cross" la yazışma başlatarak $ 1 milyon maddi destek yaratan ve hala 2 milyon $ hedeflediğini belirten, yaşadığı sitede mail grubunda yazışmaları sonucunda , tüm site eşya ve deprem malzeme bağış kolilerini, tüm komşularıyla Türk Konsolosluğu'nun onayıyla. THY'na kadar taşıtıp teslim ettirdi.

Sayısız makaleleri, başarıları sonucu; Singapore'daki Üniversitede yazdığı tez, makale ve çalışmaları sonucu Bölüm Başkanlığı sonrasında, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde de bölümünde Eğitmen olarak onurlandırılmıştır.  Ona hep "My Gold Prince"- "Benim Altın Prensim" dedim.

Evet artık o bir pırlanta.. Pırlantam..

Tanrım onun bu girişimcilik iyilik, fedakarlık dolu ruhunu, yolunu, şansını açık etsin.. Kötülerden kötülüklerden, negatif enerjilerden korusun..

Hiçbir emek karşılıksız değildir! 

Tabi ki; uzun uğraşları sonucu yaşamında ödüllerini aldı, alıyor. Aile yaşamında; kardeşim Müzeyyen Durmuşoğlu, eşi Haluk Durmuşoğlu çocukları için inanın, aynı yerde yaşadığım için bilirim. Çok fedakarlık yaptılar çook. Onlarda bu fedakarlıklarının ödülünü aldılar, alıyorlar, ben de gurur, onurla, ve yeğenimin bana sevgi, saygı, duygu dolu sevecenliğiyle hep ödülleniyorum. Ayrıca her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir eş yatmaktadır. Sevgili gelinlerimiz Gizem ve Melike'ye ailemize renk kattıklarından ötürü teşekkürlerimi borç biliyorum ailemize renk kattılar. Keza diğer yeğenlerime de teşekkür ediyorum.

Çocuklarımız, gençlerimiz okusun, okutulsun. Kapatılan 20 binköy okulu çok acil açılsın. Ülkemiz ve Suriye'de 06.02.2023'te Büyük Deprem Felaketi nedeniyle, çok hatalar sonucu çok kayıplarımız var. Onlar artık DEPREM ŞEHİTLERİ. Rahmet  diliyorum . Göçük altında kalanlara hayat şansı, yaralılara acil şifalar diliyorum. 

Yaralarımızı saran, yurtiçi, yurtdışı tüm uzanan eller var olsun. Teşekkürler "Singapore Red Cross" ve milyonlara teşekkürler.. Singapore Emek Göksu Durmuşoğlu'nun tüm dost sevecen site komşularına binlerce teşekkürler..

Sevgilerle..

Saime Odabaş


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ