Birleşmiş Hizmetler Merkezi Kafkasların Zümrütü Kadim Şeki'de..

Birleşmiş Hizmetler Merkezi Kafkasların Zümrütü Kadim Şeki'de..

Bu haber 5527 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Azerbaycan’ın bütün bölgelerinde 2020 Karabag zaferinden sonra altyapı çalışmaları hızla ilerlemeye başladı. Devletimizin kaygısı bu yönde inkar edilemez. Bu gelişme bütün il ve ilçelerde gözle görülür seviyededir. Ve ayrıca Şeki şehrini gelişen şehirler içerisine dahil etmemek haksızlık olurdu.

Şeki kadim ve tarihi bir ildir. Turizm bölgesidir. Ticaret şehri olarak da ta eskilerden diğer illerden ipeği ile meşhur olan Şeki Çelebi Hanın diyarıdır. Şeki’nin neyi meşhur degil ki? Tatlı denildiğinde akla ‘Şeki helvası’ yemek denildiğinde ‘Piti’si geliyor.’ Han Sarayı’ ‘Kervan-Sarayı’ yabancı turistlerin her zaman dikkatini çekmiştir.

Son zamanlarda şehrin büyümesi ile merkezde ve kenar sokaklarda bir birinden modern yapılar restoran ve oteller dinlenme tesisleri tatlıcı ve çay evleri gözlerimize çarpıyor. Bu tür binalardan birisi de ‘Birleşmiş Hizmetler Merkezi’nin binasıdır. Esası 2022 yılın Mart aylarında koyulmuş bu Hizmet Merkezi yakın zamanlarda diger illerde de kendi ofislerini açmayı planlıyor.

İlk kez Azerbaycan'ın Şeki şehrinde temeli konulan ; Birleşmiş Hizmetler Merkezi, birçok hizmet alanını birleştirerek halkımıza yüksek kalitede hizmet vermek amacı ile oluşturulmuş bir şirkettir.. Merkezimizde her türlü hizmet alanı bulunmaktadır.

Ekibimizde genç ve orta yaşlı kendi işini seven personeller var. Yurt dışı seyahat, yurt içi gezi ve turlar, Umre ziyareti, psikolog, dadı, işçi, tesisatçı, tasarımcı, dekorasyon, yük taşımacılığı, otel rezervasyonları, mobilya sipariş ve teslimi, 2. el eşya alım satımı, hukuki hizmetler, yurtdışı tahsil ve iş ve daha birçok alanda karşımıza çıkabilmektedir. İş ortaklarımız ‘OMİD’ ‘ MARHAL RESORT@SPA’ ‘KAPİTAL BANKA’ ‘ ŞEKİ MEŞGULLUK İDARESİ'dir.

Hizmetlerimiz için merkezimizle iletişime geçmeniz yeterlidir. Ekibimiz 24 saat hizmetinizdedir. Şirketin rehberi Tariyel Memmedov’a işlerinde başarı ve uğur diliyoruz. Umut ediyoruz ki ,adımlarını yeni atmağa başlayan bu şirket bir gün büyüyerek adını Azerbaycan çapında tanınmış şirketler sırasına yazacaktır.

‘Türkiyem’ Gazetesi Azerbaycan Muhabiri

Gülnare Asgarzade

28.02.2023


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ