Evofone’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel tüm ürünlerde geçerli yüzde 20 indirim

Evofone’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel tüm ürünlerde geçerli yüzde 20 indirim

Bu haber 24954 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün en önemli firmalarından EVOFONE, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dönemine özel indirim ve hediyeleri için Mi Fan’ları VADİSTANBUL AVM’nin ikinci katındaki yetkili Mi Store’a bekliyor.

 

Xiaomi tutkunları, 27-28-29 Ekim günlerinde alışveriş yaptıkları tutara göre özel hediyeler kazanırken aynı zamanda 29 Ekim Pazartesi günü 19.23 ve 20.18 saatleri arasında da tüm Xiaomi ürünleri için geçerli yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler. Xiaomi’nin en çok alışveriş yapılan ürünleri Mi 8, Pocophone F1 ve Mi A2’nin yanı sıra tüm ürünlerini yüzde 20 indirimle satın alabilecek Mi Fan’lar, 27-28-29 Ekim günlerinde yaptıkları alışveriş tutarlarında göre şu hediyeleri de kazanabilecek: 1.000 TL ile 1.999 TL arasındaki alışverişlerde fiyatı 95 TL ya da altında olan herhangi bir ürün.2.000 TL ile 2.999 TL arasındaki alışverişlerde fiyatı 190 TL ya da altında olan herhangi bir ürün. 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde fiyatı 285 TL ya da altında olan herhangi bir ürün.

 

Mi Powerbank, Mi Bluetooth Kulaklık, Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Kulaklık, Mi Taşınabilir Kablosuz Mouse ve Mi Bluetooth Hoparlör gibi hediyeler ziyaretçileri bekliyor

 

EVOFONE’un üç gün sürecek hediye kampanyası kapsamında teknoloji tutkunları, yaptıkları alışveriş doğrultusunda Mi Powerbank, Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Gürültü Önleyici Kulakiçi Kulaklık, Mi Bluetooth Kulaklık, Mi Bluetooth Hoparlör, Mi Selfie Çubuğu Tripod, Mi Taşınabilir Kablosuz Mouse, Mi Wifi Router 3, Xiaomi Otomatik Şemsiye, Mi Akıllı Priz ve Xiaomi Sling Bag Çapraz Sırt Çantası gibi pek çok ürünü ücretsiz alabilecek. Ziyaretçilerin yaptıkları her alışveriş için bir adet ürün hediyesi alabileceği ve stoklarla sınırlı kampanyayı kaçırmayın!

 

Evofone Hakkında

 

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörünün öncü firmalarından EVOFONE, bugüne kadar dünyaca ünlü teknoloji markalarının ürünlerini ithal ederek bu ürünleri uygun fiyatlarla Türk tüketiciler ile buluşturmuştur.  Kendi tasarımı olan EVO RS serisi cep telefonları ile bu alanda önemli bir pazar payı da elde eden EVOFONE, 2018 yılı içerisinde Yeni Nesil Teknoloji Ekosistemi Şirketi Xiaomi’nin ülkemizdeki yetkili distribütörü de oldu. Ülkemizde merakla beklenen Xiaomi markalı ürünleri kısa süre içerisinde Türkiye’ye getiren EVOFONE, önemli bir yatırım daha yaparak Türkiye’nin ilk yetkili Mi Store mağazasını yine 2018 yılı içerisinde VADİSTANBUL AVM’nin ikinci katında açtı. Mi Fan’ların merakla bekledikleri ürünleri cazip fiyatlarla Mi Store ziyaretçilerinin beğenisine sunan EVOFONE, ülkemizde yeni Mi Store yatırımları yapmaya ve Xiaomi’nin Türkiye’deki pazar payını büyütmeye devam ediyor.

 

Xiaomi Hakkında

 

Xiaomi Corporation Nisan 2010'da kuruldu ve 9 Temmuz 2018'de Hong Kong Borsasının Ana Kurulu'nda (1810 HK) listelendi. Xiaomi, özünde IoT platformuna bağlı akıllı telefonlara ve akıllı donanımlara sahip bir internet şirketidir. Kullanıcılarıyla arkadaş olma ve kullanıcılarının zihnindeki “en havalı şirket” olma vizyonuyla Xiaomi, sürekli yeniliğe, kaliteye ve verimliliğe yılmadan odaklanmaktadır. Şirket, dünyadaki herkesin yenilikçi teknolojiyle daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için durmak bilmeksizin fahiş olmayan fiyatlara sahip inanılmaz ürünler üretiyor. Xiaomi şu anda dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda ve yakın zamanda dünyanın en büyük tüketici IoT platformunu kurdu ve platformuna bağlı 100 milyondan fazla akıllı cihaz (akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar hariç) var. Şu anda, Xiaomi ürünleri dünya çapında 70'den fazla ülke ve bölgede mevcut ve birçok pazarda da lider durumda.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ