Bayram’da Meksika!

Bayram’da Meksika!

Bu haber 3589 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Meksika mutfağını seviyorsanız ya da bu lezzetlerin nasıl olduğunu merak ediyorsanız, kökü Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık orjinal tarifleri deneyimlemek için okyanus ötesine kadar gitmenize hiç gerek yok. Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restaurant, sahip olduğu ambiyansı, orjinal yemekleri, bu lezzetlere eşlik eden muhteşem margaritaları ve birbirinden özel kokteylleriyle Meksika’yı Türkiye’ye taşıyor.

 

Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetlerini sunan mekanın zengin mönüsüne, aralarında Ranchero patentli tariflerin de olduğu 40’ı aşkın sos eşlik ediyor. Pek çok yemeğin yanında servis edilen mısır cipsi nachoslar ile tortilla ekmekleri de özel makinelerde hazırlanıp, günlük, taze olarak sunuluyor. Meksika yemeklerini daha önce yerinde tatmış olanların “Meksika’da nasılsa, burada da aynısı” dediği birbirinden özel lezzetleri denemek isteyenler, bu Bayram, ailesi ve sevdikleriyle Ranchero’ya uğrayabilirler.

 

Meksika’nın köklü tarihini, renkli kültürünü ve dünya mutfakları arasında apayrı bir yere sahip birbirinden özel lezzetlerini ülkemize taşıyan Ranchero, misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” sloganıyla karşılıyor. Okyanus ötesinden gelen sıcak Latin ezgileri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde Meksika mutfağının orijinal tatlarını denemeye gelenler, mekanı her ziyaret ettiklerinde bu kadim kültürü tekrar yaşarken, Ranchero’da yemek, adeta bir kutlama haline geliyor.

Şehrin Meksikalısı Ranchero, İstanbul’da Suadiye, Nişantaşı, Büyükyalı Fişekhane ve Ataşehir Watergarden, Ankara’da ise Maidan, Atakule ve One Tower şubeleriyle hizmet veriyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ