Bu Anneler Günü’nde De Tek Adres Yine Paşabahçe Mağazaları..

Bu Anneler Günü’nde De Tek Adres Yine Paşabahçe Mağazaları..

Bu haber 1186 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ev ve yaşama dair birçok ürün ve farklı fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları bu Anneler Günü’nde de annesine özel hediyeler sunmak isteyenleri bekliyor. Birbirinden şık çay ve kahve ürünleri, kolonyalar, sofra ürünleri ve daha fazlası için Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesini farklı sürprizlerle mutlu etmek isteyenlere keyifli öneriler ve hediye seçenekleri sunuyor. Annenizi ya da çevrenizdeki tüm anneleri mutlu etmek için ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız, hiç vakit kaybetmeden Paşabahçe Mağazalarına ya da www.pasabahcemagazalari.com’ adresine göz atabilirsiniz.

 Lugat365 serisi annelerin yüreğine dokunuyor

“Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan Lugat365 serisinde yer alan “Dünyaya can getirmiş insan; yaşam kaynağı. Türkçe kökenli olan kelime, na-na çocuk sözünden türetilmiş olan ana kelimesinden evrilmiştir” cümlesi ile annelerin yüreğine dokunan ‘Anne’ temalı fincan takımı, porselen çay fincanı, kupa ve kağıt ağırlığı hediye önerileri arasında ilk sırada yer alıyor.

Anneniz için özenli sofralar ve sunumlar

Günü A’dan Z’ye planlayarak, kahvaltı ile başlayan sürprizi, günün ilerleyen saatlerinde tatlı bir mola ile sürdürebilmeniz için Paşabahçe Mağazaları şık sunum önerilerinde bulunuyor. Annenize kendi ellerinizle hazırlayacağınız kahvaltı sofraları için pembe ve turkuaz renk seçenekleriyle dikkat çeken “Rose” serisi sunumlarınızı zenginleştiriyor. Artisan demlik, mavi çinili çay seti, Çini Türk kahvesi seti ve Kızkulesi gravürlü Türk kahvesi fincanı ise annenizle güzel sohbetlerin ortağı oluyor.

Hediyeniz kolonya olsun mis gibi koksun…

Paşabahçe Mağazaları’nın doğanın mis kokularını bir araya getirdiği kolonya serileri Anneler Günü’ne özel bir alternatif oluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları’nın sevilen kolonya çeşitlerinden annenizin favorisini seçebilir ya da annenize Paşabahçe Mağazaları’nın Anneler Günü için tasarladığı, kırmızı meyveler, yasemin, müge çiçeği ve misk kokularının bir arada olduğu Mon Coeur kolonyayı hediye edebilirsiniz.

Annenizi özel hissettirecek hediyeler

‘Adını Sen Yaz’ kupanın üzerinde yer alan ‘Annesini Sever’ cümlesini kendi ismiyle tamamlayanlar hem hediyelerini anneleriyle özdeşleştiriyor hem de çay-kahve keyfine özel bir anlam katıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ