General Mobile’dan Enflasyonla Mücadeleye Destek

General Mobile’dan Enflasyonla Mücadeleye Destek

Bu haber 18675 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

En güncel teknolojiyi ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcıyla buluşturan General Mobile, enflasyonla mücadeleye destek vermek amacıyla İkitelli’de, yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasiteli yeni fabrikasında üretilen yerli üretim logolu yeni yıldızı GM 9 Pro’nun fiyatında yüzde 25 indirim yaptı.

Sahip olduğu Video Görüntü Sabitleme (EIS) teknolojisinden 90 puan alarak, ilk günden global markaların üst segment ürünlerini geride bırakan GM 9 Pro, kalitesi DxOMark tarafından onaylanan, yapay zekâ ile güçlendirilmiş, 12MP ve 8MP’lik çift kamerasıyla ve diğer üstün özellikleriyle dikkat çekiyor.

Kullanıcılar tasarım, Ar-Ge ve üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen GM 9 Pro’ya lansman fiyatı olan KDV dahil 2.899 TL yerine yüzde 25 indirimle tavsiye edilen perakende fiyatı olarak 2.199 TL’ye ulaşabilecek. www.generalmobile.com üzerinden de altı taksit fırsatı ile satışa sunulan GM 9 Pro, zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; operatörlerin satış noktalarından da taksit avantajıyla satın alınabilecek.

 

General Mobile Hakkında:

 

General Mobile, en yeni teknolojileri müşterilerine sunarak uluslararası bir marka yaratma fikriyle kuruldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştirmektedir. Bugün Türkiye’nin lider yerli cep telefonu markası olan General Mobile, dünyanın önde gelen mobil teknoloji şirketleri ile ortak çalışarak 33 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle yer aldığı ülkelerde hızla büyüyen General Mobile, Hollanda’nın 4. akıllı telefon markası olurken Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Beyaz Rusya’da ise ilk 5 markadan biridir.  

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ