Fatoş Altın’ın Tılsımlı Kaleminden Tılsımlı Şiirler..

Fatoş Altın’ın Tılsımlı Kaleminden Tılsımlı Şiirler..

Bu haber 4942 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yazdıkça yazdı. Yazmak onu ne bıktırdı ne de usandırdı. Yazdığı dizeler şiirlere dönüştü, notalarla birleşti, şarkı oldu şiirleri.. Fatoş Altın’ın tılsımlı kalemi “Tılsım” adlı kitabını okur severleriyle buluşturdu.

Yüreğine dokunan her izi satırlarına taşıdı. Kitabının son sayfasına kadar tarifsiz heyecanlarını her zaman duydu. Gönül dostlarına, arkadaşlarına yüreğindeki dopdolu izleri satırlarına aktardı..

Yazar ve şair Fatoş Altın kitabındaki şiirleriyle iç dünyasının kapılarını bu kitapta açtı. Acıyı ve sevinçleri Tılsım’da yüzlerce kez yaşadı. Adeta yürek boşalmasını en yakından yaşayan kişi oldu.

Şair Fatoş Altın “Tılsım”, ”Efsun” ve yakında çıkacak olan “Sihir” kitabıyla üçüncü kez okur severleriyle buluşacak. Tılsım’ı çalştığı yayınevi ile ortak proje olarak piyasaya çıkaran Altın, bu işte maddi bir kazanç elde etmediğini lakin satılması halinde manevi hazza ulaştığını ifade eden yazarlarımızdan biri.. Fatoş altın ikinci kitabı “Efsun”u yıllar beklemeden çıkaracağını, şimdilerde ise “Sihir” adlı kitabının hazırlık aşamasında olduğunu memnuniyetle ifade ediyor.

Şair yazarlığının yanı sıra uzun yıllardır konser sunuculuğu yapıyor. Şarkı sözleri yazıyor bazen de bunları seslendiriyor. Fatoş Altın’ın bugüne kadar 80’e yakın gütesi bestelendi.1şarkısı ise albüme girdi. 2 şarkısı da TRT tarafından kabul edildi. Atın şiirler seslendiriyor. Muhtelif aralıklarda Tv programlarında yer alıyor. Aktif olarak bir derneğin yönetiminde bulunuyor ve dernek korosundaki çalışmalarına devam ediyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ