n11.com mağaza destek noktalarını genişletiyor!

n11.com mağaza destek noktalarını genişletiyor!

Bu haber 17274 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İlk etapta İstoç ve Eminönü’nde açılan noktalarla iş ortaklarına online mağaza sahibi olmaktan satış yönetimine, ürün listelemeden e-ticaretin püf noktalarına kadar birçok konuda destek olan n11.com, mağaza destek noktalarına bir yenisini daha ekleyerek Antalya Mağaza Destek Noktası’nı açtı.

 

E-ticaret platformu n11.com, ilk etapta İstoç ve Eminönü’nde açtığı Mağaza Destek Noktaları’nın sayısını artırıyor. İş ortaklarına özel, ücretsiz verilecek hizmetlerle sahaya inen n11.com, mağazası olan ya da mağaza açmak isteyen herkesi İstoç ve Eminönü’nün yanı sıra şimdi Antalya’da da ağırlıyor. Sektörü geliştirme ve büyütme hedefiyle iş ortaklarına bir adım daha yaklaşan n11.com’un Mağaza Destek Noktaları, nasıl mağaza açılır, satışımı nasıl yönetirim, başarılı ürün listeleme ve stok kontrolü nasıl olur gibi birçok sorunun yanıtını veriyor.

 

n11.com Hakkında:

 

Doğuş Grubu ile Güney Koreli SK Group ortaklığında Haziran 2012’de kurulan ve Nisan 2013’te tüketiciler ile buluşan işletmeden tüketiciye (B2C) konseptli bir e-ticaret platformu n11.com, kurulduğundan bu yana geçen beş yılda 7.8 milyar liralık (2.5 milyar dolar*) ticaret hacmine ulaştı. Beş yılda 100 bini aşkın kayıtlı mağaza, 13 milyon üye, açıldığı günden bu yana satılan 81,2 milyon ürün ve 2,6 milyar toplam ziyaret sayısına ulaşan n11.com e-ticaret platformunun devlete sağladığı KDV geliri ise 1 milyar TL’yi aştı. Bugüne kadar iş modeliyle bireysel müşterilere satış yaparak Türk KOBİ’lerini ekonomiye kazandıran n11.com, n11pro adı altında hizmet verecek toptan satış e-ticaret kanalını kurdu. Yeni platform, müşteri ve tedarikçileri tek bir çatı altında toplayarak, maliyet ve operasyonel riskleri azaltıyor, kurumsal müşterilere toplu satın alma imkânı sunuyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ