DİMES’le Hayata Başka Bak!

DİMES’le Hayata Başka Bak!

Bu haber 10946 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini yansıtan yeni ambalaj tasarımını dijital mecra iletişimine de taşıyor.

DİMES’in yeni kampanyasının çıkış noktası olan ve Reklamania imzası taşıyan yeni ambalaj tasarımları, markanın “Hayata Başka Bak!” felsefesinden ilham alıyor; meyvelerin rengarenk dünyasını, göz alıcı ve dikkat çekici halkalar ile buluşturarak, sıra dışı bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkıyor. Tüketicinin gözünde ve zihninde özel bir yer yaratmak, rafta ayrışmak ve özgün bir tasarım dili oluşturmak için görme biçimlerini referans alan bu yeni tasarımlar, tüketicinin dikkatini tek bir noktaya çeken, hipnotik odak yaratan halkalar ve merkezine yerleştirilmiş rengarenk meyvelerden oluşuyor. Yeni ambalajlar tüm iletişim çalışmalarında meyvenin lezzetini, canlılığını, renkliliğini, samimiyetini, saflığını ve doğallığını da öne çıkarıyor.

 

DİMES, yeni reklam kampanyasında ’’Hayata Başka Bak!’’ mottosunu ve meyvelerin enerjisini, Eğlen, Canlan, Keşfet gibi sloganlarla tüketicinin günlük hayatına taşıyor. Kampanya için Reklamania iş birliğinde, dinamik karakterli dijital filmler hazırlandı. Bir uzun kopya ve 6 saniyelik kısa filmler olarak kurgulanan filmlerde, meyve suyunun doğallığının gücü ile hayatın enerjisi buluşuyor ve ambalajların üzerinde kullanılan dairesel formlar, anahtar görsel olarak filmlerde de başrol oynuyor. Markanın mottosuyla uyumlu olarak, hayatın tüm pozitif anlarının içinde DİMES’in dairesel formlarının yeniden keşfedildiği filmler, gerek görsel dünyasının baş döndüren enerjisi, gerekse müziği ve temposuyla markanın mottosunu tüketiciye hissettirmeyi başarıyor.

 

Yeni iletişim kampanyasının, aslen meyvenin özünü ön plana çıkardığını belirten DİMES Kıdemli Marka Müdürü Merve Güven, “Hayata Başka Bak! söylemimiz, markamızın ruhunu, minik tercihlerin ve kararların, hayata büyük güzellikler katma gücüne olan inancımızı ve meyvelerin pozitif enerjisine duyduğumuz saygımızı ifade eder. İletişim çalışmalarımızda, meyvelerin sade görüntüsü altında yatan samimiyeti, saflığı, renkliliği, canlılığı ve doğallığı tüketicilerimizin hayatına daha fazla taşımaya odaklanıyoruz. Meyvenin özüne odaklayan ve Hayata Başka Bak! felsefemizi yansıtan ve yeni ambalaj tasarımlarımızdan ilham alan kampanyamızla, tüketicilerimizin hayatına daha fazla meyve, daha fazla dinamizm, daha fazla pozitif enerji katıyoruz” dedi.

DİMES’in, dinamik görüntüler ve pozitif mesajlarla tüketiciler Hayata Başka Bakmaya davet ettiği filmler, 17 Ekim’de dijital mecralarda yayınlanmaya başladı. Kampanya genelinde ayrıca, influencer marketing çalışmaları, sosyal medya üzerinden tüketicilerle anlık etkileşimler ve mini yarışmalar da planlanıyor.

DİMES’in bir buçuk yıllık bir çalışmayla, bin kişiyi kapsayan bir kantitatif araştırma ve yenilikçi nörotest çalışmaları sonucunda, 50 farklı alternatif arasından seçilen yeni ambalaj tasarımları, Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin prestijli ödül platformu Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. DİMES’in ödüllü ambalaj tasarımı, bu yıl Japonya’da gerçekleştirilecek AsiaStar Yarışmasında da ülkemizi temsil ediyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ