İlhan Erşahin’s İstanbul Sessıons  Yeni Albümleriyle Babylon’da

İlhan Erşahin’s İstanbul Sessıons Yeni Albümleriyle Babylon’da

Bu haber 20136 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ilhan Erşahin’in 2008 yılında başlattığı İstanbul Sessions projesi, İstanbul’un eklektik enerjisini özgün bir şekilde tercüme ederken caz, rock ve dans müziğinin öğelerini bir araya getiriyor.

 

İlhan Erşahin, Alp Ersönmez, İzzet Kızıl ve Turgut Alp Bekoğlu’dan oluşan Ilhan Erşahin’s Istanbul Sessions, bugüne kadar Türkiye’nin ve Avrupa'nın en prestijli festivallerinden Brezilya'ya, New York Summer Stage'e kadar pek çok önemli sahnede performans sergiledi. Usta Fransız trompetçi Erik Truffaz'ın da konuk olduğu çıkış albümlerini 2009'da yayınlayan İlhan Erşahin ve ekibi, 2012’de ikinci albümleri “Night Rider”ı yayınladı.

2016'da dinleyicisiyle buluşan “İstanbul Underground”u takiben, geçmişi ve geleceği bir yana bırakarak “bugün”ün müziğine sinematik bir bakış açışıyla odaklanan son stüdyo albümleri “Solar Plexus” geçtiğimiz Haziran ayında yayınlandı. Dave Harrington ve İlhan Erşahin’in prodüktör koltuğuna oturduğu albümde; Erik Truffaz, Dave Harrington, Nils Peter Molvaer, Arto Tunçboyacıyan ve Kenny Wollesen de konuk olarak yer alıyor.Biletler, Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden ve Babylon Gişe'den satın alınabiliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ