Love my body’den soğuk havada içinizi ısıtacak parçalar!

Love my body’den soğuk havada içinizi ısıtacak parçalar!

Bu haber 18712 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Balıksırtı, ekose ve tüvit desenlerinin hakimiyetindeki düğmeli, belden bağcıklı, kuşaklı model alternatifleriyle Love my body soğuklara savaş açıyor.

 

Kadın modasında “eşitlik” ve “doğallık” öncüsü Love my body kış aylarında havanın soğukluğunu kıran tasarımlarıyla yeni sezon trendlerini bir araya getirerek, modayı sokağa taşıyor. Her stile uygun moda anlayışını yeni sezonda da vurgulayan Love my body, 80’li yılların ekose desenleri, diz altına kadar uzanan düz ve maskülen kesim kaşe kaban ve paltolarla soğuk kış günlerinize şıklık ve sıcaklık katıyor. Sofistike ve kendine güvenen tasarımların hakim olduğu sezonda eteklerdeki suni kürk detaylar paltolara renk katarken; kırmızı, bordo, siyah, beyaz, gri, saks mavi, mürdüm, pudra ve sarı tonları ise kombinlerinize farklı bir soluk getiriyor.

 

Love my body Hakkında:

 

Love my body, ilk olarak Adil Işık Group bünyesinde 2008 yılında bir alternatif beden alt marka denemesi olarak doğdu. Kısa zamanda tüketicisi ile arasında bağ kurup, grup bünyesinde kendi mağaza konseptini oluşturan Love my body; bugün kendine güvenen, cesur ve elegan stili ile öne çıkan, 40 mağazalık öncü kadın modası perakende zinciri. Love my body, içerisinde yer alan alt ve özel koleksiyonlarla, 34 bedenden başlayan alternatif bedenlere kadar giden ürünleriyle modanın kalbinde trend öncüsü olmaya devam ediyor..

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ