Tag Heuer saatleri çok özel 11.11 fiyatlarıyla n11.com’da!

Tag Heuer saatleri çok özel 11.11 fiyatlarıyla n11.com’da!

Bu haber 24178 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

E-ticaret platformu n11.com tarafından gerçekleştirilen yılın dev indirim kampanyası 11.11’de saat severleri sürpriz indirimler bekliyor.


n11.com, Yılın Alışveriş Günü 11.11’de gerçekleştireceği çeşit çeşit indirimlerle kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Cesur, kusursuz ve öncü saat markası olan Tag Heuer, 11.11 kampanyası kapsamında inanılmaz fırsatlarla tüketicilere sunuluyor. 170 farklı modeli bulunan Tag Heuer saatleri 11 Kasım’da n11.com’da yüzde 75’e varan indirimlerle satışta olacak.


1860 yılında kurulan İsviçre saat markası Tag Heuer, dünyanın prestijli saat markalarından biri olarak kabul edilen ve kurulduğu günden bu yana teknolojisi ve yaratıcılığıyla öncü olan Tag Heuer; şıklığı, sportifliği, seçkin ve samimiliği bir arada bulunduruyor. Tasarımıyla saat şıklığını bir üst seviyeye taşıyan Tag Heuer modelleri yüksek duyarlılığa sahip zaman ölçüm teknolojisi ile tanınıyor. Köklü saat markaları arasında yer alan Tag Heuer, 11.11 kampanyasına özel olarak yüzde 75’e varan indirimlerle n11.com’da saat severlerle buluşuyor.


n11.com Hakkında:


Doğuş Grubu ile Güney Koreli SK Group ortaklığında Haziran 2012’de kurulan ve Nisan 2013’te tüketiciler ile buluşan işletmeden tüketiciye (B2C) konseptli bir e-ticaret platformu n11.com, kurulduğundan bu yana geçen beş yılda 7,8 milyar liralık (2,5 milyar dolar*) ticaret hacmine ulaştı. Beş yılda 100 bini aşkın kayıtlı mağaza, 13 milyon üye, açıldığı günden bu yana satılan 81,2 milyon ürün ve 2,6 milyar toplam ziyaret sayısına ulaşan n11.com e-ticaret platformunun devlete sağladığı KDV geliri ise 1 milyar TL’yi aştı. Bugüne kadar iş modeliyle bireysel müşterilere satış yaparak Türk KOBİ’lerini ekonomiye kazandıran n11.com, n11pro adı altında hizmet verecek toptan satış e-ticaret kanalını kurdu. Yeni platform, müşteri ve tedarikçileri tek bir çatı altında toplayarak, maliyet ve operasyonel riskleri azaltıyor, kurumsal müşterilere toplu satın alma imkânı sunuyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ