Düşüncelerin Mimozasından Çıkan Düşler..

Düşüncelerin Mimozasından Çıkan Düşler..

Bu haber 5987 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yazar Mine Dönmez Ölçer’in kadının şiirsel hecelerini dizelere aktaran kitabıyla Pola kitap tarafından okur severleriyle buluştu.

Yazar ve Halkla İlişkiler alanında pek çok başarılara imza atan Mine Dönmez Ölçer 1961 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlkokulu  Ankara’da, orta ve lise eğitimini İstanbul’da bitirdi. Yüksek öğrenimi üniversiteyi Amerika North Carolina Charlotte University’de Halkla İlişkiler bölümününden mezuniyetle bitirdi.

Mine Dönmez Ölçer’in kaleminden çıkan “Ay Üşüyormuş” kitabı 24. Kasım. 2023 tarihinde düzenlenen kokteyl lansmanıyla okur severlerin beğenisine sunuldu.  Düşünsel yolculuğunu dostları ve okur severleriyle paylaşmak adına bu kitabı yazdığını ifade ediyor Mine Dönmez Ölçer..

Ölçer ikinci imza gününü 02.12.2023 tarihinde İstanbul Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir organizasyonla okur severleriyle bir araya gelerek gerçekleştirecek.

Ölçer rüzgarların, denizlerin, doğanın, aşkın ve varoluşun labirentinde yol alan şiirleriyle her bir durakta anlamı ve hissi sorguluyor, her hisse yeniden karşılık buluyor. Dizelerinin şairi, okurunu bir hisler atlasının sayfalarını çevirmeye çağırıyor.Başka diyarlara, başka duygulara, başka düşlere ve daima uçlara yönelik bir davet niteliğindeki şiirleriyle, okura bitimsiz bir imge yolculuğu öneren yazar, farklı renkler, ve farklı duygularla çıktığı bu yolculukta kendi düş dünyasının kapılarını aralıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ