Yavaş Sıkım Bol Vitamin

Yavaş Sıkım Bol Vitamin

Bu haber 31239 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Fakir Vitaly’nin yavaş sıkım teknolojisi sayesinde, kesmeden makineye konulan meyve - sebzeler sıkılma esnasında daha az parçalanıyor ve daha fazla meyve suyu elde ediliyor.

 

Mevsim geçiş dönemlerinde, değişen havaya uyum sağlamaya çalışmak vücudun bağışıklık sisteminde negatif etkilere yol açıyor. Bu dönemlerde hastalanmamak için vücuda ekstra vitamin takviyesi yapmak gerekiyor. İster kahvaltıda ister gün içerisinde kendiniz ve çocuklarınız için sağlıklı meyve-sebze suları sıkmak Fakir Vitaly ile pratik hale geliyor.

 

Fakir Vitaly’nin yavaş sıkım teknolojisi sayesinde, kesmeden makineye konulan meyve - sebzeler sıkılma esnasında daha az parçalanıyor ve daha fazla meyve suyu elde ediliyor. Yavaş sıkım teknolojisi, çok daha homojen ve vitamini bol meyve - sebze suyu hazırlamaya olanak veriyor. Parçalanmayan meyve ve sebzeler posası ile birlikte içildiğinde lif kaynağı olarak vücuda katkı sağlıyor. Ayrıca makine daha az güç harcadığı için enerjiden tasarruf etmenizi de sağlıyor.

 

0,8 litre posa haznesi ve 1 litre köpük ayırıcılı meyve suyu haznesi bulunan Fakir Vitaly, doyasıya meyve suyu keyfi sunuyor. Çıkarılabilir paslanmaz çelik bıçakları ve paslanmaz çelik gövdesi uzun süreli kullanımın yanı sıra kolayca temizlenebiliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ