Makarnam 4 Milyon misafirini mutluluğa doyurdu

Makarnam 4 Milyon misafirini mutluluğa doyurdu

Bu haber 2156 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

3. yılını kutlayan Makarnam lezzetli makarnaları, uygun fiyat politikası ile misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin ilk zincir makarna restoranı olan Makarnam 3 yılında da İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden makarnayı, Türk damak tadına göre harmanlanmış soslar ile kişiye ve siparişe özel olarak hazırlayamaya devam ediyor.

İlk restoranını 2021 yılının Mayıs ayında Ankara AnkaMall AVM’de açan Makarnam şu anda İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Kocaeli'de olmak üzere 28 restoranı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 

HD Holding CMO’su Nejat Çifçi Makarnam’ın HD Holding’in en genç markası olduğunu belirterek, ‘Food court tarafında Türkiye’nin ilk zincir makarna restoranıyız. Özel soslarla birbirinden lezzetli makarnaları, uygun fiyat politikası ile misafirlerimizin beğenisine sunan bir marka olarak özellikle genç neslin oldukça ilgisini çekiyoruz. Makarnam HD Holding’in en hızlı büyüyen markalarından biri. 2024 yılının sonunda 30 restorana ulaşmaya hedefliyoruz’ dedi.

Çifçi ayrıca restoranların yanı sıra Yemeksepeti ve Trendyol Yemek üzerinden de sipariş aldıklarını belirterek, ‘Şu anda en çok sipariş alan ürünümüz Kremalı Tavuklu Makarnam. Hem online siparişlerimiz hem de restoranlarımızda ağırladığımız misafirlerimizin yüzde 30’u bu ürünü tercih ediyor. Yine 3 peynirli Makarnam ve körili tavuklu Makarnam ürünlerimiz de çok seviliyor ve tercih ediliyor. Yakın zamanda restoran menümüze profiterol ve çilekli kup tatlılarını da ekledik. Makarnam olarak lezzetlerimizi, Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak istiyor, en yakın zamanda yeni restoranlarımızla misafirlerimizle buluşmayı hedefliyoruz’ dedi. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ