Berat Çokal, 1 Haziran’da Minoa Akaretler’de, 2 Haziran’da Penguen Kitabevi Suadiye’de Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı’nı İmzalayacak!

Berat Çokal, 1 Haziran’da Minoa Akaretler’de, 2 Haziran’da Penguen Kitabevi Suadiye’de Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı’nı İmzalayacak!

Bu haber 3049 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çocukluk günlerinden bu yana ev mutfaklarında kazandığı tecrübelerini ve yıllardır bu alanda yaptığı araştırmalarını kitabında bir araya getiren Berat Çokal, Düşbaz Kitaplar’dan çıkan Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı’nı imzalayacak! Çokal’ın, namı diğer Mösyö Şokola’nın bir ev aşçısı olarak, ev mutfakları için hazırladığı kitabında, hepsi kendi imzasını taşıyan 99 tarifi vegan ve/veya glutensiz alternatifleriyle birlikte yer alıyor. Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı ile ev mutfağında yaratıcı ve lezzetli tarifler arayan herkese mutfakta yeni bir soluk sunan Çokal’ın imza günleri 1 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’teMinoa Akaretler’de, 2 Haziran Pazar günü 17.00’de ise Penguen Kitabevi Suadiye’de gerçekleşecek.

Düşbaz Kitaplar’ın geçtiğimiz günlerde okurlarla buluşturduğu Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek KitabıMösyö Şokola ismi ve Instagram sayfasıyla tanınan Berat Çokal’ın 99 tarifinden oluşuyor. Kitaptaki çoğu tarifin vegan, vejetaryen ve glutensiz alternatiflerini de sunarak farklı beslenme modellerini de destekleyen Mösyö Şokola, kitabında yumurtalardan salatalara ve makarnalara, hamur işlerinden sebzelere, etlerden reçellere ve turşulara kadar zorluk dereceleri de belirtilmiş çeşitli tariflerini mutfak sevdalılarıyla buluşturuyor.

Çocukluk günlerinden bu yana ev mutfaklarında kazandığı tecrübelerini ve yıllardır bu alanda yaptığı araştırmalarını kitabında bir araya getiren Berat Çokal, dünya mutfağında kullanılan teknikleri ev mutfağına taşıyarak herkesin iyi yemek yapabileceğini göstermeyi ve mutfağa girmeye çekinen herkese mutfağı sevdirmeyi amaçlıyor. Daha ilk denemede tariflerin kusursuzca yapılmasını mümkün kılan açıklayıcı anlatımı ve detaylı tarifleriyle Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı, tecrübe gerektirmeksizin tezgâh başına geçen herkesin ev mutfağındaki başarısını üst düzeye çıkaracak.

Berat Çokal, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 15.00’te Minoa Akaretler’de, 2 Haziran 2024 Pazar günü 17.00’de ise Penguen Kitabevi Suadiye’de Mösyö Şokola’nın Resimli Yemek Kitabı’nı imzalamak üzere sevenleriyle bir araya gelecek.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ