Stil sahibi babalara en güzel hediye Arzum Trace Pro 9 in 1

Stil sahibi babalara en güzel hediye Arzum Trace Pro 9 in 1

Bu haber 2595 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hayatın her alanında yaşamı kolaylaştıran Arzum, Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile bu yıl Babalar Günü’nün mutluluk kaynağı oluyor. Trace Pro 9 in 1’in pratikliği, her bölgeye uygun başlıkları, kablosuz kullanım özellikleriyle en bakımlı babalar, saç ve sakallarında yeni stillere kavuşacak. 

Geniş ürün gamı ile her ihtiyaca özel bir çözüm, her özel güne uygun hediyenin bulunduğu Arzum, bu yıl Babalar Günü’nde babasına hediye bulmakta zorlananların imdadına yetişiyor. Saç ve sakallarında tarzı ile öne çıkmayı seven, kişisel bakımına önem veren ve değişimden korkmayan babanıza bu yıl Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile ayrıcalıklı bir kişisel bakım deneyimi ve yeni stiller hediye edin.    

Her yaşa her tarza kolayca uyum sağlar

Daha keskin ve uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçakları ile Arzum Trace Pro 9 in 1, 40 farklı kesim ayarı 0.5 mm hassasiyetle kısaltma ve şekillendirme sağlar. Farklı kesim ayarları ile ihtiyaçlara özel seçenekler sunar. Saç, sakal kesme başlığı ve erkek yüzüne uyumlu sakal düzeltme başlığı ile beraber toplamda 9 farklı aksesuarı ile her yaşa her tarza kolayca uyum sağlar. Folyo tıraş başlığı, burun ve kulak kılı düzeltici, detay düzeltici başlık ve tarakları ile en zorlu bölgelerin bakımı kolaylaşır. Arzum Trace Pro 9 in 1, tüm vücut için kullanılabilir.

1 saatlik şarj ile 60 dakikalık kullanım

1 saatlik şarj ile 60 dakika kullanım sağlayan Arzum Trace Pro 9 in 1, pil seviyesi düştüğünde yeniden şarj etmeden güç kaynağına bağlı kullanım özelliğine sahip. Böylece kablolu veya şarjlı kullanım özgürlüğü sunar. Kolayca çıkarılabilir bıçağı, tarak ve diğer aksesuarları daha iyi bir performans için musluk altında yıkanabilir. Arzum Trace Pro 9 in 1’in uzun ömürlü lityum iyon pili yüksek performanslı kullanım sağlar.  

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ