Tülin Şahin Yeşilay İçin Koşuyor

Tülin Şahin Yeşilay İçin Koşuyor

Bu haber 34876 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tülin Şahin’in de yer aldığı bu yılki Yeşilay koşu takımı; Burak Arslan, Lena Erdil, Sinem Ökten ve Onur Büyüktopçu’dan oluşuyor.

 

Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için çalışmalar yapan Yeşilay, bu yıl da 40. kez düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’na katılıyor. Maratonda bu yıl top model Tülin Şahin’in yanı sıra oyuncu Burak Arslan, rüzgâr sörfü sporcusu Lena Erdil, spor spikeri Sinem Ökten ve oyuncu Onur Büyüktopçu Yeşilay için koşacak.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından organize edilen ve 11 Kasım, Pazar günü yapılacak 40. Vodafone İstanbul Maratonu, 10, 15 ve 42 kilometre koşulacak. Halk yürüyüşü ise Altunizade Köprüsü’nde 09.30’da başlayacak. Pazar günü yaklaşık 500 kişilik bir katılımla Yeşilay gönüllüleri ve üniversite öğrencilerinden oluşan Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri de köprüdeki yerini alacak.

 

Diğer yandan Yeşilay, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde 10 Kasım’a kadar devam edecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’na da yer alarak ziyaretçileri bağımlılıklar ve sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirecek. Maratona katılmak isteyenler de Yeşilay’a bağış yaparak koşuya katılabiliyor. Yeşilay standında maratona geç kayıt yaptıranlar için de bağışlar kabul edilecek. Yeşilay’a yapılan bağışlar ise bağımlı ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve ayakta terapi hizmetlerinin verildiği Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne (YEDAM) aktarılacak.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ