Ivana Sert’ten Yeni Argan Volume Blast Maskara

Ivana Sert’ten Yeni Argan Volume Blast Maskara

Bu haber 12446 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ünlü moda tasarımcısı, stilist ve sunucu Ivana Sert’in yeni maskarası Argan Volume Blast, Şaşkınbakkal Watsons mağazasında gerçekleştirilen lansman ile tanıtıldı.

 

Watsons mağazasında gerçekleştirilen canlı yayın ile yeni maskarasını duyuran Ivana Sert: “Maskara benim en çok kullandığım ve çantamdan eksik etmediğim bir ürün. Mükemmel maskarayı elde etmek için uzun süren çalışmalar gerçekleştirdik. Argan Volume Blast’i kullandığım andan itibaren aradığım maskaranın o olduğunu anladım. Artık takma kirpik kullanmıyorum” dedi.

 

Özgüveninizi çarpıcılığınızla dışarı vurun

Argan Volume Blast Maskara, içeriğinde bulunan argan yağı ve tatlı badem yağı ile kirpikleri besleyerek uzamasına yardımcı oluyor. Kirpiklerin hacimli ve dolgun bir görünüm elde etmesini sağlayan ürün özel fırçası sayesinde kirpikleri teker teker ayırarak kolayca sürülüyor ve topaklanma yapmıyor. İddiali görünüme sahip kirpikleriniz ile birlikte özgüveninizi dışarı vurmaya hazır olun!

Heart Breaker koleksiyonu ile rengarenk dudaklar

Ivana Sert’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Heart Breaker Koleksiyonu, 6 adet mat likit ruj, 1 adet de glitter rujdan oluşuyor. Uzun süre kalıcı formülü sayesinde yoğun renk ve dudaklarda mat bir bitiş sunan koleksiyon, sünger uçlu aplikatörü sayesinde kolay uygulama sağlıyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ