Hilton Istanbul Maslak’tan rahatlatıcı ve dinlendirici spa hizmetleri

Hilton Istanbul Maslak’tan rahatlatıcı ve dinlendirici spa hizmetleri

Bu haber 15162 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bünyesinde 9 adet VIP spa süiti, spa merkezi, squash kortu, pilates stüdyosu, kapalı dinlenme havuzu, fitness stüdyosu ve teknogym ekipmanları bulunduran Oceans Spa, hizmet kalitesi ile de adından bahsettiriyor.

 

İş ve eğlence merkezlerinin kalbinde konumlanan Hilton İstanbul Maslak, şehrin yoğun temposundan uzaklaşıp kendini şımartmak ve dinlenmek isteyenlere çeşitli imkanlar sunuyor. Kan dolaşımını artırıp stres ve kas gerilimini azaltan İsveç masajı, gevşetici ve dinlendirici aromaterapi masajı, kan ve lenf dolaşımını artıran taş masajı, antiselülit masajı gibi birçok farklı bölgeye hitap eden klasik masajların yanı sıra dinlendirici ve rahatlatıcı Bali masajı, sırt ve boyun bölgesindeki ağrıların giderilmesini sağlayan Hint baş masajı, bedeni rahatlatan ayurveda gibi Uzakdoğu masajları en çok tercih edilenler arasında.Yeni yıl haftasına özel olarak 1 adet masaj satın alan misafirler köpük masajında yüzde 50 indirim avantajından da yararlanabiliyor.

 

Aktif bir şekilde rahatlamak isteyenler için squash, pilates ve yüzme

 

Hilton İstanbul Maslak’ta sağlığına ve formuna özen gösteren misafirler için birinci sınıf bir spor salonunda bulunması gereken tüm teknogym ekipmanlarının yanı sıra, squash, yüzme ve pilates gibi aktiviteler de sunuluyor. Sabah erken saatlerde ve iş çıkışı saatlerinde rahatlamak ve spor yapmak isteyen konuklar için harika bir konumda bulunan otelde özel reformer dersleri de veriliyor.

 

Hilton Istanbul Maslak hakkında:

 

İstanbul Maslak’ta 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine birinci sınıf konaklama deneyimi sunuyor. İşlevsel tasarımı, şık detayları ve kusursuz alternatifler sunan etkinlik mekanları ile şehre yepyeni bir soluk kazandıran otelde, 17’si süit, toplam 284 oda yer alıyor. 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare sütunsuz balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, toplam bin 200 kişiyi ağırlayabilen 22 toplantı odası bulunan Hilton Istanbul Maslak, dünyanın dört bir yanından renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de öne çıkıyor.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ