Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne destek

Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne destek

Bu haber 12296 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyasına destek olan Günsan, koşu takımıyla yardımseverlik koşusuna katıldı.

 

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, her yıl Günsan Koşu Takımıyla katıldığı 40. Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl Darüşşafaka Cemiyeti adına koşarak eğitimde fırsat eşitliği misyonuna destek verdi.

 

Günsan Koşu Takımıyla “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyasını destekleyen Günsan’ın tüm çalışanları da düzenlenen kermesle kampanyaya katkı sağladı. Günsan çalışanlarının düzenlediği kermeste yapılan bağışlardan elde edilen gelirle 48 öğrencinin 1 yıllık eğitim masraflarının bir kısmı karşılanacak.

 

Günsan Hakkında

 

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ