Yeni Yıl Heyecanını St. Regıs Brasserıe İle  Nişantaşı’nın Kalbinde Yaşayın

Yeni Yıl Heyecanını St. Regıs Brasserıe İle Nişantaşı’nın Kalbinde Yaşayın

Bu haber 19706 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Şık ambiyansı, damaklarda eşsiz bir tat bırakan leziz menüsü ve yılbaşına özel müzik programı ile Nişantaşı’nın en keyifli lezzet noktası St. Regis Brasserie, yeni yılın ilk dakikalarını güzel dileklerle ve keyifle karşılamak isteyen misafirlerini bekliyor.

 

Nişantaşı’nın kalbinde yer alan muhteşem atmosferinin yanı sıra, damaklara da hitap eden St. Regis Brasserie, nefis bir kutlama yapmak isteyenler için 335 TL’den başlayan özel menü seçenekleri sunuyor. Dileyen misafirler ana yemek olarak ızgara dana bonfileyi, dileyenler de fındık yağında kızarmış deniz levreğini deneyimleyebilecekler. St. Regis Brasserie’nin yeni yıl menüsünde yer alan diğer eşsiz lezzetler ile birlikteözenle seçilen Fransız ve lokal şarap seçenekleri de sunuluyor. Yeni yıl gecesine tatlı bir lezzet katmak isteyen misafirleri ise gecenin sonunda kestane ve muzlu “Dome” bekliyor.

 

Eşsiz bir menü ve canlı müzik performansı eşliğinde keyifli anlar sunan St. Regis Brasserie’de, saat 23.00’de başlayacak DJ müzik programı ile gecenin ritmi artarak yeni yıl coşkusu doyasıya yaşanacak. 2019’un ilk anlarını Nişantaşı’nda coşkuyla karşılamak ve gece saat 02.30’a kadar dostlarla heyecan dolu anlar yaşamak için siz de St. Regis Brasserie’deki yerinizi ayırtmayı unutmayın.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ