Balıkesir’de Kiğılı rüzgarları esiyor

Balıkesir’de Kiğılı rüzgarları esiyor

Bu haber 7016 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yenilikçi mağaza tasarlanırken, alışveriş deneyimini en üst seviyeye çıkaracak tüm detaylar düşünüldü. Yeni dönem trendleri ve teknolojileriyle donatılan mağaza, modaseverlere yenilikçi bir alışveriş deneyimi vadediyor.


Açılışa özel hazırlanan kampanya ile Kiğılı koleksiyonlarındaki parçalar % 50 indirim fırsatı ile sunuluyor. 3 adet ve üzeri ürün alanlar ise, buna ek %20 indirimden faydalanabiliyor.


2018’de mağaza yatırımlarına ağırlık veren Kiğılı, yeni mağazaları ile Türkiye’ye yatırım yapmayı sürdürüyor. Kalitesi ve dünya standartlarındaki koleksiyonlarıyla erkek modasına yön veren marka, Balıkesir On Burda AVM’de yer alan  yeni mağaza açılışını gerçekleştirdi. Markanın bu şehirdeki üçüncü satış noktası olan 145 metrekarelik yeni mağaza, Balıkesirli erkeklere daha özel bir alışveriş deneyimi sunmak için özenle tasarlandı.

 

Kiğılı, Balıkesir mağazası ile gençleşen hedef kitlesini ve son trendlerle birlikte gelişen yeni yaşam tarzını göz önünde bulundurarak, mağaza içi tasarımlarıyla da farklılık yaratmayı amaçladı. Müşterilerin konforlu bir şekilde alışveriş yapmasına olanak sağlayan yeni mağazanın iç dekorasyonunda teknolojiyi daha ön planda tutan marka; yarattığı yeni mağaza konseptleriyle, müşterilerinin alışveriş keyfini katlayacak.

 

Balıkesir açılışına özel olarak hazırlanan kampanya ile tüm Kiğılı koleksiyonlarındaki parçalara %50 indirim uygulanıyor. 3 adet ve üzeri ürün alanlar ise, buna ek %20 indirimden faydalanıyor.

 

Kurulduğu günden bu yana, yatırımlarına hiç durak vermeyen Kiğılı, Türkiye’de 67 ilde 226, dünya genelinde 15 ülkede 26 satış noktasıyla üstün kaliteli koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturmaya devam edecek.


Kiğılı hakkında

 

Türkiye’de erkek hazır giyim sektörünün oluşmasında ve gelişmesinde öncü rol üstlenen aktörler arasında yer alan Kiğılı 1938’de kuruldu. Bugün Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut markalarıyla, yurtiçinde toplam 67 ilde 225 mağazada ve yurtdışında 15 ülkede 26 satış noktasında hizmet veriyor. Çağdaş, akılcı ve stil sahibi erkekler için, her günde ve her ortamda rahatça giyilebilecek şık ve konforlu parçalar yaratıyor. Müşteri memnuniyetini odağına alan uygulamaları, mağazacılık, insan kaynakları ve teknoloji alanlarında benimsediği yaratıcı ve yenilikçi bakış açısıyla, Türkiye’de hazır giyim ve moda alanında söz sahibi lider markalardan biri olarak yoluna devam ediyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ