Tadım Ay Çekirdeği Nostaljik Ambalajıyla Yeniden Raflarda

Tadım Ay Çekirdeği Nostaljik Ambalajıyla Yeniden Raflarda

Bu haber 29766 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ilk ve lider paketli kuruyemiş markası Tadım, “Migros Nostalji Günleri” kapsamında, Türk halkının vazgeçilmezi Tadım Ay Çekirdeği’ni 80’lerdeki ambalajıyla yeniden piyasaya sundu. Tadım’ın nostaljik paketli ay çekirdeği, 22 Kasım itibariyle, yıl sonuna kadar Migros mağazalarında satışa sunulacak.

 

Tadım’ın çekirdek ailesinde, yeni olarak piyasaya sunulan tuzsuz ay çekirdeği ve tuzsuz kabak çekirdeğinin yanı sıra, kavrulmuş ve bol tuzlu ay çekirdekleri ile kavrulmuş kabak çekirdeği bulunuyor.

 

 Tadım Hakkında

 

 Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım, 1971 yılında, “Kuruyemişi paketleyerek en kaliteli ürünü en taze haliyle ve en uygun fiyattan tüketiciye sunmak” amacıyla kuruldu. Bugün; Gebze'de ve Almanya’da kuruyemiş, kuru meyve ve Tadım Kuruyemiş Bar üretim tesisleri bulunan Tadım; 47 yıldır sektördeki öncü ve lider pozisyonunu koruyor. Üreticiden aldığı birinci kalite hammaddeyi son teknolojiye sahip makinelerden oluşan üretim hattında el değmeden işleyip paketleyen Tadım, ürünlerini en taze haliyle tüketicilerine ulaştırıyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ