Hilton Istanbul Maslak’ta Design Week Turkey 2018 açılış partisi

Hilton Istanbul Maslak’ta Design Week Turkey 2018 açılış partisi

Bu haber 27778 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

5 yıldızlı otelin 27. katında cam tavanı ile göz kamaştıran etkinlik alanı The Roof’ta düzenlenen partide davetliler, Emir Ertekin Live, Serenay & Beste (B2B) ve Norveçli Finnebassen ile müziğe doydu.

 

Mükemmel konumuyla iş ve eğlence merkezlerinin kalbinde yer alan Hilton İstanbul Maslak, Türkiye’nin en geniş kapsamlı tasarım etkinliği Design Week Turkey 2018’in açılış partisine ev sahipliği yaptı. 15 Kasım Perşembe günü düzenlenen etkinlikte Emir Ertekin Live, elektronik müziğin sevilen ikilisi Serenay & Beste ve deep house müziğin dünyadaki önemli temsilcilerinden Norveçli Finnebassen sahne aldı.Yüksek Mimar Aybala Öz’ün kurucusu olduğu CA2O mimarlık firması, aynı zamanda tasarımı ile ilgi uyandıran 5 yıldızlı otelin mimarı. Hilton İstanbul Maslak Otel’in  27. katında yer alan şehir ve boğaz manzaralı The Roof’ta yapılan partide davetliler eğlenceli anlar yaşadı.

 

 

 Hilton Istanbul Maslak hakkında:

 

 

İstanbul Maslak’ta 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine birinci sınıf konaklama deneyimi sunuyor. İşlevsel tasarımı, şık detayları ve kusursuz alternatifler sunan etkinlik mekanları ile şehre yepyeni bir soluk kazandıran otelde, 17’si süit, toplam 284 oda yer alıyor. 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare sütunsuz balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, toplam bin 200 kişiyi ağırlayabilen 22 toplantı odası bulunan Hilton Istanbul Maslak, dünyanın dört bir yanından renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de öne çıkıyor.

 

 

 

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ