Big Burn İstanbul Şehri Ateşlemeye Devam ediyor!

Big Burn İstanbul Şehri Ateşlemeye Devam ediyor!

Bu haber 31787 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geride bıraktığımız yazın unutulmaz festivali Big Burn, İstanbul gecelerini ateşlemeye kaldığı yerden devam ediyor.

 

BURN Residency’nin ilk kadın mentoru da olan Ukrayna asıllı Nastia 1 Aralık Cumartesi gecesi RX kabinine müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için geçiyor.

 

Gerçek adı Anastasia Topolskaia olan sanatçıyı; elektronik müzik dünyası Nastia olarak tanıyor. Ukrayna Kiev’de küçük bir kasabada dünyaya gelen Nastia’a müzik eğitimi almadan mesleğini icra edenlerden. Gece hayatına dansçı olarak girip, 2006’da Kazantip partileriyle DJ’lik kariyerine başlayan Nastia; o gün bugündür Güney Amerika, Kuzey Afrika, Asya ve Avrupa’nın birçok ülkesinde çaldı. 2010 yılından bu yana Arma17, Fuse ve Ampere gibi dünyaca ünlü kulüplerin Resident Dj’i olarak çalıyor.

 

Geçtiğimiz Nisan ayında Pure partilerinde elektronik müzik sahnesinin en büyük isimlerimden Carl Cox ile Avusturalya’yı turlayan Nastia; minimal, drum & bass, endüstriyel techno, house gibi farklı disiplinlerden oluşan deneysel seti ile 1 Aralık Cumartesi, sezonun ilk Big Burn Nights gecesinde RX kabininde elektronik müzikseverlerle buluşuyor.

 

Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ